Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Maminsynek

Ilość postów: 28 | Odsłon: 3293 | Najnowszy post
  • Maminsynek

Mam meza mamisynka po 6 latach straciłam złudzenia ze to małżeństwo można uratować mamy 2 dzieci ale dla niego mamusia jest była i będzie najważniejsza. I taki człowiek pracuje w biurze na wysokim stanowisku a naprawdę nie umie matce powiedzieć nic złego nawet jeśli przesądza. Kto z was ma podobnie

Gość_Celina
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Maminsynek

Ja. Ustąpiłam miejsce mamusi. Nie lubię być tą trzecią.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

i bardzo dobrze zrobiłaś i bym jeszcze mamusi podsyłała jego dzieci niech się nimi zajmuje a nie tatuś wolny strzelec i mamuśka także wolna amerykanka

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Maminsynek

Matka zawsze powinna być najważniejsza. Widocznie jesteś złą kobietą skoro zakładasz takie wątki. Mój mąż też ma bardzo dobre relacje ze swoją matką, tak samo jak i ja ze swoją. Nie wyobrażam sobie tego zmieniać.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Matka jest jedna a żon to można mieć hoho

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja stanę za założycielką wątku. Jak gość założył rodzinę to niech dba i żyje dla rodziny a jak nie umie się od cyca matki odłączyć to nie powinien był się żenić. Myślę, że żonie nie chodzi o ograniczanie relacji matki z synem ale o coś zupełnie innego co się pewnie przekłada na relacje małżeńskie i rodzinne. Dobrze, że ja takich problemów nie mam:)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Matkę ma się jedną. A żona hmm... nie dość, że obcy człowiek w domu to jeszcze wrogo nastawiony.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

No i co, że matkę ma się jedną? To się ją szanuje, kocha, odwiedza. A takie podejście, że żona to obcy człowiek w domu jest co najmniej dziwne. To skoro tak, to po co się żenić i obcego człowieka brać do rodziny? :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Ja mam to samo gdy przychodzi z pracy woli pogadać z mama chodzi z nią na spacery i stara się aby jej się nie nudziło ja jestem na drugim planie i zaczynam mieć tego dosc

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Jak można narzucać mężowi, żeby matka się dla niego nie liczyła? To, że na matkę nic złego nie powie, to jest wada? Lecz się chora arogantko...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja rozumiem dobre relacje z matką, Ale chorobliwy jest stan, gdy mąż zawsze staje po stronie matki, liczy się tylko z jej zdaniem, podejmuje decyzje małżeńskie po ustaleniu tego z mamusią. Właśnie takiego z nieodciętą pępowiną miałam. Byłam przez 7 lat tą drugą. Ile może się męczyć z kimś, kto ma szacunek tylko do własnej matki, a reszta jest dodatkiem ( żona i dzieci)? Czasami miałąm wrażenie, że ten maminsynek ożenił się tylko po to,żeby się ożenić, mydląc mi oczy przed ślubem i udając kogoś, kim nie jest :P

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Przeciez wiekszosc facetów zaminia matki na zony, a tak naprawde w ogole by sie nie chajtali.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

12.51 Popieram cię, ...mają tylko problem tak do 40-tki, że z mamusią nie można teges, a żona w łóżku potrzebna , potem już i to im mija.Sory , takie mam doświadczenia.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

To jest tak jak jest wpore nie odcieta pepowina .Taki zwiazek nie ma szans czy to kobieta czy mezczyzna nie potrafi odsunac matki od cyca

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nie rozumiem co to za teksty matkę ma się tylko jedną a żon można mieć hoho.... Osoby które tak myślą powinny mieszkać/żyć wspólnie całe życie jedynie z rodzicami .. tylko ich kochać tylko o nich dbać ..itd ..itd ... bo każda inna osoba która obdarzy ich uczuciem jest skazana na samotność i poniżanie emocjonalne ...

Dorosłość to umiejętność wyważania rzeczy ważnych i ważniejszych ....a mądra miłość to miłość oparta na szacunku i zaufaniu ...nie poniżaniu bo ta to jest AŻ moją matką a ty to jesteś TYLKO moją żoną ....Skoro tak - to niech ta AŻ matka będzie również twoją żoną ....

Byłam w takim związku i moja teściowa była masakrycznie o mnie zazdrosna przez cały czas ...wciąż wymyślała rzeczy/powody aby odciągać ode mnie męża ...aby był u niej a nie w domu z żoną i dzieckiem ...To jest chora toksyczna miłość -z którą trzeba walczyć a nie jej przytakiwać ... to nie są normalne zachowania -to są zdecydowanie zachowanie które wcześniej czy później rozwalą związek ....

Gość_małgosia
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Matkę ma się jedną, jaka by nie była i to jest ok. Natomiast jeżeli zakładasz rodzinę, to ona jest najważniejsza i to ona ma pierwsze zdanie co do dalszego życia. Nie mylcie tego nawiedzone żonki, z tym że zawsze macie rację i wam się wszystko należy :D

No i znowu się pewnie naraziłem, ale jakoś mi z tym dobrze ;)

Sceptyk
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Jak mozna byc maminsykiem.jejku

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

miałam podobnie, byłam dodatkiem do mamy, siostry, braci i i całej gromady ciotek, wujków itp, postanowiłam im ustąpić i odejść,mąż zmienił się gwałtownie i odseparował ich od naszego życia

Gość_magda
      Zgłoś
      Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę