Czy ktoś w chwili obecnej obsługuje to Forum, czy jest jakaś obsługa automatyczna, bo dziwnie się pisze dzisiaj? Jest godzina 21.39 sobota. Ustalcie z łaski swojej, kto z Waszych pracowników tak się przykłada do pracy w ramach dyżuru.
Jakieś żale? bo tak mi się czka, jakby ktoś o mnie mówił?Jak płacą, to trzeba uczciwie pracować, chyba proste? Nie pasuje, to szerokiej drogi.To nie koniec rozmowy.........
Dlaczego temat aktualnych wpisów nie pojawia się na początku list wątków? Jest 22.17 i nie widać:)))
Żeby nie było niedomówień i gdyby ten wątek zniknął, to są zrobione zdjęcia z monitora komputera. Nic w naturze nie ginie:)))
Pamiętasz progi zwalniające i twoje kombinacje w podszywanie się pode mnie? Wykasowałeś to,ale mściwość w tobie pozostała.Jesteś pracownikiem forum i nie masz prawa wypowiadać się podczas dyżurów. Pamiętaj, jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Nie zapominaj, że każdy ma swoich znajomych, kolegów, przyjaciół:)
Pyk, pyk kolejne zdjęcie z monitora. Nie wydaje ci się dziwne, że pomimo wpisów,które przepuściłeś przez niedbalstwo na płatnym dyżurze, ten wątek nie pokazuje się na wyższych pozycjach na liście? Pyk, pyk zdjęcie:)
Dlaczego ten wątek jest na samym końcu, jak jest wpis z godz.23:06 a teraz jest 23:38?
Po niedzieli będziemy na ten temat rozmawiać. Przyrzekam.
Jak ci nie pasuje koniec wątków twoich to tu nie zaglądaj. Wg mnie jest ok.