jakby mi każdy dał w ostrowcu po 10 zł to by mnie urządziło strasznie, o dyszke niekt nie zbiednieje a 10zł razy 70 000 to by mi dało ładną sumkę, namawiajcie znajomych i rodziny, ładnie proszę
Urząd Skarbowy by ci wydrapał oczka Kajtusiu.
Przedstaw swój pomysł tutaj a może coś z tego będzie. http://polakpotrafi.pl/ ;)
ale to bez ich wiedzy
a mnie dajcie po 10,50 zł:-) Niewiele więcej:-))
A mnie po 9,50 zł. To kogo wybieracie na datki?
No i to jest Polska-25 lat wolności, ciągle ktoś wyciąga rękę na żebrach, bo złodzieje rozkradli nasze wspólne mienie, i niestety, większości brakuje na podstawowe potrzeby.
Na jakie podstawowe potrzeby tak ci Obywatelu brakuje?
idź pod urząd miasta i starostwo tam ci dadzą tylko śmiało pewnym krokiem i nie zapomnij zażadać jeszcze domu z działką oczywiście dom kompletnie wyposażony. Tylko nie zapomnij powiedzieć że nie pasuje ci kolor ścian i żadasz ich przemalowania w trybie natychmiastowym. Potem powiedz żeby cie przewieźli do..... tam leczą takie przypadki.
mnie i po 5 zeta by urzadzilo
podaj numer konta, może coś znajdę;) trzeba sobie pomagać
Widzisz kolego może dla Ciebie 10zł to jest symboliczna suma ale nie dla każdego. Myśle że w zupelności wystarczyło by Ci 1zł... bo mnie tak :-) Więc po co macie przepłacać na rzecz kolegi. Ja bardzo chętnie przyjmę od każdego złotówke i będe bardzo zadowolony. Pozdrawiam :-)
Głupi ten co daje,ale głupszy ten co nie bierze