Policja, ku..a i złodziej, na jednym jadą wozie
Brocha to nie mydło przecież się nie wymydli trzeba eksplatować do bólu.
W ostrowcu co druga taka tylko swiruje ksiezniczke
I tu masz rację 16.43 z taką jedną pisałem tu na forum może, hmmm parę 4-5 dni góra może mniej, pierwsze spotkanie realne,no i od razu sex, kwestia tylko paru minut pierwszego poznania. Lubię to i tak trzymać będę.
Koleżanka pyta koleżankę: - ilu miałaś facetów? - Czterech ... nie, pięciu. - o, to jak na dzisiejsze czasy to niewielu. - No. To był jednak gorszy tydzień.
Lubisz powspominać, lubisz hahahahaha i zazdrość cię rozrywa. To se ne wrati, impotento uno momento :):)
Co ty wiesz 23:20?
Impotento 23.20 no to żeś się określił brawo za odwagę,jesteśmy z tobą Klub Impotentów.
Obrzydliwość
Dla mnie jesteś 23 letnią dziweczką i możesz na tym zarabiać, bo łeb pomylił miejsce z c....ą
Ale wy jesteście po......bani co to jest 12 tu to jest nic lepiej za życia dac chłopaka niż po śmierci robaka
do założyciela wątku kobito masz się czym popisywać tutaj. łeb zryty
Jaki zryty jak wiekszosc miala tylu jak nie wiecej
mijta i 100 duua ro......a twoja nie moja
miej to gdzies... masz 23 lata a nie 40 zeby sie przejmować jak bedziesz miala meza to wtedy z jednym nie mow o sobie brzydkich rzeczy bo tak nie jest ja mam 22 a juz mialam 5... przestań sie zamartwiać głowa do góry szukaj tego ktory bd ci odpowiadal
tak jest! pamiętaj tylko żeby mężowi powiedzieć, że miałaś trzech - jak większość. I wypominaj mu później, że podstawą związku jest prawda :D