Dokladnie, tylko swiruja wielkie ksiezniczki
Jak idziesz na jakiś rekord, to niewiele. Musisz się bardziej postarać, bo jeszcze 4-5 latek i popyt na ciebie będzie coraz mniejszy.
Inka masz się czymś chwalić. Zawsze o d...e Marynie jest gadka. A myłaś się chociaż kobito?
Myślę, że Inka jest facetem.
A tych od lodów dużo było?
dwunastu na dobę to za dużo,12 stu na rok to norma,nie miałaś za dużo wzięcia,znam sprytniejsze od Ciebie
Mogę być twoim 14
moja koleżanka jak ma dobre dni (np długie weekendy) to ma takie wyniki w 3 dni (i bez podatku)
Bez podatku? he.he do czasu,prawda zawsze wyjdzie na jaw to tylko kwestia czasu.
A swoją drogą kiepskie masz te koleżanki.
Ja by takowe chcial mieć
Bzykaj się,bzykaj póki ktoś Ciebie jeszcze chce.
Ja jestem wolna i mam ochotę na seks nie robiłam tego już 2 lata.
Wolna i ochota na sex no to pisz arek.maj@onet.pl
Daj namiary na siebie i będzie odlotowa jazda.
Ja też długo tego nie robiłem 607785839
Oj blado wypadasz na tle innych co tu piszą więc dziewczyno jezeli chcesz zabłysnąć to sporo pracy przed Tobą, no chyba ze sie żalisz to inna sprawa :)))
Widzę że większość ludzi to bez zasad i godności,bez szacunku do siebie istoty.
Ja mam 26 lat i jestem dziewicą. Uważam,że człowiek każdy powinien kierować się jakimiś zasadami w życiu i mieć szacunek do siebie.
Nie,nie jestem brzydka,bezrobotna na utrzymaniu rodziców.
Jeżeli nie spotkam w życiu człowieka,który myśli i czyni tak jak ja,sama zostanę.
Człowiek ma rozwinięty umysł bardziej niż wszystkie ssaki,ale widzę że ewolucja idzie w złym kierunku i najbardziej rozwiniętym zmysłem u większości jest popęd.