Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
              • Odp.: Mam 23 lata i miałam 12 partnerów seksualnych. Czy to dużo?

Łajdactwo i nic więcej

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Odp.: Mam 23 lata i miałam 12 partnerów seksualnych. Czy to dużo?

Hehe

Gość_Edysia
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Ktoś sobie jaja robi, ale jeśli nie zna innej formy rozrywki, to dobre i to. Niektórzy w ogóle nie umieją się bawić. To dopiero muszą być smutasy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Pomyśl, każdy z tych 12 miał też około 12 partnerek i idz się teraz przebadać czy nie jesteś teraz nosicielka jakiegoś świństwa.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Czyli, że moje życie to "jaja"? Chociaż w jakiś sposób jest to dla mnie pocieszające, że historia wydaje się być nieprawodpodna ;) jakby kiedyś sprawa się rypła i kłamstwo wyszło na jaw, to jest jeszcze opcja, że "mój" zwyczajnie w to wszystko nie uwierzy i zostaniemy przy tych oficjalnych trzech hehe

Gość_Inka
                Zgłoś
                Odpowiedz

Na to wychodzi, ze cale zycie kreci ci sie kolo jaj, a chlopaka masz bez jaj , bo tego nie widzi

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Autorko to bardzo źle. To bardzo źle z powodu zdrowia. Jesteś narażona na różnego rodzaju choroby weneryczne, chlamydie, infekcje, a także zakażenie wirusem HPV czyli tym który w przyszłości może powodować raka macicy.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Rzepień pospolity ( Xanthium strumarium L.)

ma zdolność do hamowania rozwoju wirusa HIV. Ekstrakt wodny z ziela Xanthium wykazuje zdolność do ochrony limfoblastów T typu MT-2 przed cytopatogennym działaniem wirusa. Mechanizm takiego działania opiera się na utrudnianiu wnikania wirusa do komórki. Testy in vitro, określające długość okresu przeżycia zakażonych komórek, dowiodły znacznej skuteczności ekstraktu wodnego z ziela Xanthium,

http://www.czytelniamedyczna.pl/2393,rzepien-pospolity-xanthium-strumarium-l-surowiec-zielarski-o-wielokierunkowym.html

Gość_keramzyt
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

a przebadałaś się? bo wiesz, w tych czasach różnie bywa

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

przyidź do mnie będziesz miała 13-ego

Gość_za darmo
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Nie ruchałbym.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Spoko możesz się dalej bzykać,do setki ci jeszcze sporo brakuje.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

e tam,mało

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ale masz zdrową d. pe pozazdrościć

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

"Duża liczba partnerów seksualnych skutkuje duzym ryzykiem chorób przenoszonych droga płciową w tym chocby HPV-czyli brodawczakami, odpowiedzialnymi za raka szyjki macicy."-

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

patologia, życzę Ci żeby chłopak się dowiedział, jaki z Ciebie szon, i to jak najszybciej

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Każda tak mówi swojemu że trzeci jest,bo myśli że trzech byłych nie spotka się z jej mężem.

Jednego,który mieszka najbliżej musi pokazać,drugi powie że w innym mieście a ty mężusiu trzeci,bo porządną zgrywa. Też mam taką sąsiadkę.Po 14 latach spotkała tego czwartego i rozwód.

Na kłamstwie niewiele się zbuduje. A co jak jesteś nosicielka jakiegoś paskudztwa?

Jest wiele wirusów,które są groźne ale bezobjawowe i potrzeba skomplikowanych i drogich badań żeby je wykryć, a po latach wyjdzie wszystko. Żaden facet logicznie myślący takiej żony-latawicy nie weźmie.

Różne są sytuacje w życiu,choroba,niemoc,wyjazd, i co? Taka cipencja-niezadowolencja będzie szukać ulgi u innego? Który chłop na to się zgodzi? Są też porządni faceci na tym świecie,którzy używają mózgu wybierając sobie kobietę,towarzyszkę życia.Nie każdy myśli dołem i wybiera dużo młodszą i lubiącą ten "sport".

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Co druga w tym miescie tylu i wiecej miala. Norma

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com