Dziś policzyłam i trochę się przeraziłam wynikiem. Liczyłam tylko pełne stosunki...
Twoja *ipa twoja sprawa,tak twierdzą niektóre.
Myślę ze sie zle oceniasz bo to wcale jakimś wyczynem nie jest no moze troszkę jesteś więcej niż skromna
Po prostu dziś mój chłopak mnie o to zapytał. Oczywiście z automatu odpowiedziałam mu, że trzech. A później zaczęłam liczyć...
Widocznie nie znalazłaś odpowiedniego. Próbuj dalej
Po prostu jesteś lafiryndą, lubisz sex, to nie wstyd. Ale chwalić się nie ma czym.
Jak byś miała 100 partnerów na miesiąc no to dużo ale są lepsze od ciebie
Jak chlopak przeczyta a jest kumaty to bedzie szukac 13:-)
Nie przeczyta. On jest z innego miasta i nie ma pojęcia o istnieniu tego forum. Dlatego mam smiałość tu zapytać :)
Jakby było odwrotnie, to byłby powód do zmartwienia, szczególnie dla rodziców ;)
Tak to nic nie szkodzi, po prostu twój mąż kiedyś będzie miał bardzo wielu szwagrów.
Jesteś puszczalska trzeba slrawę postawić jasno. W wieku 23 lat dopiero kosztowałam sexu z moim partnerem. Dzis jest moim mezem.
Żyj i olej opinie innych . 12 nie wartych niczego rozładowywaczy napięcia seksualnego .
Oj tam najważniejsze żebyś znalazła tego jedynego tego ci życzę
"Co było, a nie jest nie pisze się w rejestr". Czym się przejmujesz? Przynajmniej masz skalę porównawczą. Nie chciałabyś wiedzieć ile partnerek mieli niektórzy panowie. Ważne jest to, aby w przypadku poważnej znajomości nie działać na kilka frontów, reszta to prehistoria i zapewniam Cię, że każdy ją ma. Wszystkiego dobrego.
Czuję się tu jak na kozetce u psychoanalityka :)
Zdaję sobie sprawę z tego jaki jest mój problem. Lubię skes z policjantami. 8 z tych 12 jest właśnie policjantami (również nie z naszego miasta. Z miasta, gdzie ja studiuję oraz gdzie mieszka i pracuje mój chłopak). Nie potrafię sobie (im) odmówić. Nigdy nie są to historie jednej nocy. I nie było też tak, że z którymś z nich spotkałam się tylko dla seksu. Raczej do tej pory mam z nimi wszystkimi kontakt i koleżeńskie relacje. Nota bene chłopak też jest policjantem.
Widocznie taka Twoja policyjna karma:) Zawsze za mundurem dziewczyny szły sznurem. Może ty jesteś niespełnioną policjantką i stąd te magnetyczne przyciągania? :):)
Zwyczajnie rozeszla sie wiesc w tej grupie zawodowej ,ze daje kazdemu to chlopaki korzystaja.
przyznaj szczerze że po prostu lubisz trzymać w ręce pałę :D