No to gratulacje!! Licząc 5% oprocentowanie lokaty masz zarobek roczny 22.500 zł podzielić na 12 mies - wychodzi 1875 zł - niezła pensja jak na Ostrowiec, a kapitał dalej zostaje :) Przemyśl to zanim rozwalisz tą gotówkę :)
Pochwal się jeszcze na Pejsie i Naszej-Klaczy :] To forum zeszło już dawno na psy. Brakuje osoby, która potrafiłaby je ogarnąć - usunąć watki typu najładniejsza, najgłupszy itp.
tępa pało gdzie tu jest nie wiem coś złego ? Chłopak dostał spadek i prosi żeby mu doradzić co może zrobić z taką kasą, a ty zazdrośniku od razu najeżdzasz na niego
kurewski trollu!
1/100 twojego spadku ratuje mnie.
Idź do psychiatry i zainwestuj w lekarstwa
Srali muchy-bedzie wiosna! Lelum-polelum!
wspomóż bezdomne zwierzaki, pomóż finansowo animals to byłby mały dar z wielkiego serca
za 200 tys to może mieć codziennie inną do końca życia:)
a po kim ten spadek dostałes?
ale w co???
tak jak w poprzednich postach, kup mieszkanie najlepiej w miastach bardzo studenckich ( lublin, kraków, wawa, -kielce odradzam) wynajmij milym studentkom i bedziesz miał zarobek co miesiąc a może jeszcze i miłośc swojego życia przy tm odnajdziesz :)( no lub przynajamniej trochę przyjemności )
ja bym połowe wydał na alkohol i dziwki, a drugapołowę w jakiś bezsensowny sposub rozpier** :D