Mam 20 lat i jestem w związku od 2 lat , szukam czego,s nowego
hahah ;D Fuksja113 jestes Mistrzem:D Moda na sukces kolege napewno odciagnie od takich poszukiwań:D Taka sytuacja kolego:D
no to fajnie ze szukasz, ale po co informujesz nas o tym na forum:X?
Synu , jeszcze ci jaja nie obrosły a juz szukasz kochanki, pewnie jesteś katolikiem po rekolekcjach
A może kochanek dla odmiany? szybciutko wrócisz na ziemie
Ja mam 25, i mam 33 letnia kochankę i szczerze mówiąc te młode się do niej nie umywają, chciałbym z nią być na do końca ale wiem, że to nie jest realne...
Starsze kobiety od mężczyzn sa najlepsze ,bo zrobi wszystko żeby utrzymac przy sobie faceta , będzie mu dogadzać , bo zna już potrzeby mężczyzny z doświadczenia . Moja jest 15 lat starsza i też nie zamieniłbym ją na młodszą
No zagalopowałeś się trochę. Mam faceta starszego ode mnie ponad 10 lat i w życiu nie zastąpiłabym takiego na młodszego od siebie. A co to w ogóle za stwierdzenie, że starsza kobieta zrobiłaby wszystko żeby utrzymać przy sobie faceta i będzie mu dogadzać??? W normalnym związku to raczej nie o to chodzi, a poza tym w drug stronę też tak działa że młodszy facet nie ma pojęcia o potrzebach kobiety:)
A ile masz lat?
Do gościa z 18:17 a co Ty jej możesz zaoferować??? Bo z głową to u Ciebie nie za bardzo albo ona nie ma dużych wymagań jeśli w ogóle jakieś ma:)
Po 2 zdaniach wywnioskowales/as, ze nie mam nic w glowie? gratuluje ignorancji. Nasz zwiazek opiera sie glowie o seks, o to w tym mialo poczatkowo chodzic ale ja zaczynam czuc cos wiecej, ona jakiegos młokosa pewnie będzie miała gdzies niestety.