młodsze lecą na kasę i samochody - a Ty "chłopaczyno" wolisz lecieć na kasę i samochody straszych..... hehehe
Taką "robotę" masz zaraz i natychmiast ale w ośrodkach kuracyjnych ...Krynica, Kołobrzeg, ciechocinek.. zainwestuj w bilet i powodzenia :)
puknij sie w łeb!!!!!!!!!! administrator tego forum- TRZY RAZY ma walnąć się w pusty łeb, że dopuszcza takie wątki
???
Najgorzej jak to bedzie jakiś od roweru i z du.y zrobi ci wiosnę renesansu
Albo jesień średniowiecza od zaplecza
a ja lubię młode ogonki
gość 9;32 podasz kontakt do siebie lub odezwiesz się na mój meil ?
IDZ w sobote na TARGOWICE tam poszalejesz, a potem do psychiatry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
czyżby administratorem tych fantazji była starsza dama ,mająca nocne (dzienne też) marzenia o uroczym napalonym na stare d..y kowboju? chyba tak...dama wiekowa robi test, czy ma szansę aby ją młody polubił...żałosne to jest....
Kto to administruje do ..uja, jak większość!! Tych pierdół Qrwa tesz se moge , a co??
adam co Cię interesuje życie innych ? my wolimy starsze i tyle... nie twoja broszka ;]
jest tu jaki pedał?
Potwierdzam twą tezę Adam,że "administratorem tych fantazji była starsza dama",bo też ją znam...
Wybacz jej emeryci z reguły mają dużo wolnego czasu i mało możliwości,pozostały im nirealne fantazje ....
Ja już nie jestem nastoletni,ale chcę się troszku popukać.Jest jakaś chętna?
to jest forum publiczne i każdy ma prawo tu wchodzić tyle razy ile ma na to ochotę i się z ciebie pośmiać
Małolacie pieprzyć ci się chce ręka,ręka!!I nie musisz szukać!
za naukę się weź gówniarzu!