Jak nie masz czasu zagadać , to będziesz miał czas się spotykać, ..hm dziwne. A jeżeli chodzi o wstyd to uwierz mi nie jestes sam, jest mnóstwo takich ludzi jak ty, którzy są po prostu nieśmiali, jednak czasem trzeba poprostu się przełamać i odważyć się, zaryzykować.
A to może i bym się zainteresowała. Akurat jestem wysoką i szczupłą (do przesady) blondynką :) Decyzja należy do Ciebie. :)
matias, jezeli jestes z rocznika 93 to w tej chwili powinenes pisac maturę chyba, no chyba, że chodzisz do technikum albo nie zdałeś
Nie piszę matury z wyboru,a ty jaką szkołę zaocznie skończyłaś zawodówkę,a może technikum studiowałaś, a ile lat powiedz.
hmmm podasz kontakt jakiś do siebie Onaa? :)
Tak, tak :)
niuniaaa@vp.pl
Czekam :D
Co tak nagle wszyscy zachęcają młodzież do zagadania, do zapoznania, zakładają wątki o singlach.
Skąd ta nadmierna troska o młodzież i jej znajomości,śmierdząca mi moherem na odległość...
Co was emerytowani ostrowiacy obchodzi czyjeś życie, z innym czy bez..
Chodzi wam o fundusz emerytalny, tak,że nie będzie miał kto płacić składek na was, tak ?brak przyrostu naturalnego nie daje wam spać.
Nie martwcie się i tak ci młodzi nawet jak ich zeswatacie,nie będą mieli dzieci i przyszłość wasza i następnych emerytów pod znakiem zapytania :)
A może się mylę i chodzi wam o te wasze "ulubione odgłosy seksu zza ściany sąsiada, co ?
No bo jak się nie ma swojego,to cudze jest atrakcyjne,ale wam poradzę oglądajcie filmy - wiecie jakie, kupujcie gazetki,też wiecie z czym i nie martwcie się nami,nie każcie nam się przełamywać i odważnie ryzykować..
Bo i tak nic nie usłyszycie, ani nie podejrzycie. Zamkniemy okna i zasuniemy żaluzje.Pamiętajcie na noc przed snem dobry film,wiecie jaki i w kimono..
gosc_adam z 23:08 naucz sie czytac tekst ze zrozumieniem :) przeciez w temacie wyraznie pisze ze chlopaczyna ma 19 lat :)
Mam 19 lat :) jestem dziewczyną szukam chłopaka naprawdę to namiary na mnie karolina120945@gmail.com pisz :)
mieszkam w dębice jatsem kierowcom tira ot pisał adrian koham cię bardzo
masz nie podrywać hłopakuf
podaj swoje gg ;)