nie pójdę do żadnego lokalu tylko po to żeby zaliczyć . takie coś nie wchodzi w grę ;]
Nie jest to nic dziwnego i nie ma czego się wstydzić. Seks powinien wiązać się z miłością a nie tylko fizycznym zaspokojeniem. Wiek jest tu bez znaczenia bo nie zawsze miłość znajdzie się tak szybko...znam wielu chłopaków co swój pierwszy raz miało w okolicach 25 lat więc zmień myślenie.
CZerwone bloki, tam znajdziesz
już podjąłem decyzję i jej nie zmienię
19 lat to srednia statystyczna, a wiekszosc chlopakow w wieku licealnym zmysla nt seksu(przechwalaja sie, ze mieli cala mase dziewczyn w lozku, a gola babe tylko w ckmie widzieli), dziewictwo to nie jest zaden powod do wstydu. Wstyd jest wtedy, gdy jakas 14stka chodzi z brzuchem i nie wie kto jest ojcem
O boziu, co za zalosny chlopaczek... szukal tej jedynej ale teraz to sie z pierwsza co sie zglosi pusci:D szukaj w necie to przyjdzie takie samo zjawisko jak i ty:D
żałosny to jesteś ty i wypier... ;]
jesli sa chetne dziewczyny piszcie do mnie ja jestem chetny
margry84@wp.pl
Niby dziewiętnaście lat a myślenie jak u piętnastolatka. Nic dziwnego, że faceta uznaje się za dorosłego dopiero gdy skończy 21 lat, choć i to nie zawsze daje gwarancję ;) Heyboy wiem, że wakacje za pasem ale lepiej weź się za książki bo na kobiety jesteś jeszcze za młody. Żadna szanująca się pani nie zainteresuje się facetem, który kobiety i seks traktuje przedmiotowo..
moja 60 letnia ciocia moze bylaby chetna... ale nie wiem czy by sie nie brzydzila gosciem co jest na tyle dupowaty ze w necie szuka:|... ale no spytam, trzymaj kciuki
Pokaz fote mlodziaku:*, moze byc na maila ryczaca70@o2.pl CZekam Ptysiu TY moj:*
niezła nazwa ;] dobry żart ;]
ludzie przestancie się z chłopaka nabijać .... Wcale nie piszcie żadnych komentarzy jak mają takie być .....
też mieliście kiedyś tyle lat co i ten młody chłopak
chcesz mojej rady oto moja rada idz do burdelu jak i tak ci obojetne z kim
albożebiec powiedz mamie zey ci kase dala bo to na lekarstwo i wyleczysz trądzik