witam ;) mam 19nascie lat i jestem jeszcze prawiczkiem , pewnie wiele osób czytających ten wątek będzie się śmiało i mówiło jak to możliwe że ma 19naście lat i jeszcze tego nie robił? nie robiłem tego jeszcze bo czekałem na wyjątkową dziewczynę wiem że w przypadku kolesia to dziwne ale tak było, postanowiłem to jednak zmienić i nie czekać dłużej. ten wątek założyłem żeby się przekonać czy jest jakaś dziewczyna, kobieta która chciałaby to ze mną zrobić czysta ciekawość aczkolwiek jeśli bym na którąś się skusił to bym i może z nią to zrobił wiek nie ma znaczenia ;) pozdrawiam
no nie martw się nie tylko ty jesteś prawiczkiem mimo że mam 23 w tej chwili to też tego nie robiłem
ja jestem chetna, mam na imię Małgosia, mam 18 lat, 163 cm wzrostu, niebieskie oczka, ważę 70 kg
Gosia robiłaś to już kiedyś? Jestem chętny.
tyle jest prostytutek ,nauczą cię
Nie spesz sie seks jest przereklamowany...a zresztą na wszystko w zyciu jest czas na nauke prace dzieci ina seks czekanie na tą odpowiednią to dobry pomysł
znudziło mi się już takie czekanie ;)
I nikt Ci nie powiedział, że będziesz chędożył. Skoro czekasz na wyjątkową laskę to jak możesz to zrobić z pierwszą lepszą jednym słowem chcesz sobie po bzykać i finito oczywiście próbuj i dmuchaj ile sił wlezie
ano właśnie, _wilku ma rację, czekałeś, czekałeś a teraz zrobisz to z pierwszą lepszą, bezsensu no ale to Twoje życie w sumie...
Ja swój pierwszy raz miałem mając właśnie 19 lat, także nie widzę w tym nic gorszącego.
Gosia to jestem chętny odezwiesz się na meila ? heyboy93oc@yahoo.pl
? :) będę czekał ;)
gość 21;12 to zapraszam na meila heyboy93oc@yahoo.pl ;)
ja mam 22 lata i też czekam na wyjątkowego chłopaka. jeśli się nie pojawi to mogę być dziewicą do śmierci. byle komu się nie oddam. od tego są prostytutki albo dziewczynki z margherity.
10:29 - już masz info gdzie szukać, margherita @heyboy93oc
bez przesady z tą margherita , nie chodzę i nie będę tam chodził ;)
Jeszcze możesz do Virginii na Sudół-ona daje za wino....