Śmieszni jesteście z takimi tematami. Gdzie w tym wszystkim jest miłość, rodzina, normalny związek? Jak tak to wszystko czytam to tracę wiarę w to, że ten świat będzie jeszcze kiedyś lepszy.
tka czyli 40-tka podalabys jakis kontakt do siebie nr gg albo meila ? :)
xyz721@op.pl pozdrawiam
kupa wariatów na tej stronie.Szpital dla psychicznie chorych w Morawicy ,gdyby miał w nagłówku ten rodzaj tematu,nie byłbym zaskoczony.Pewnie administrator tego forum ma zamiłowania do starszych pań i stąd tego rodzaju dyskusja.....a Wy jak sądzicie??????
Nie wystarczą Ci te kobiety, które podały namiar na siebie? Czego ty w ogóle chcesz??
dojrzala wrocisz na forum jeszcze?
Tak czy owak, większość wątków w ten sposób się kończy na tym forum. Ktoś zwraca się z konkretną propozycją a kończy się na małej awanturze łącznie z umoralnianiem lub namawianiem do złego. Wiem, że nikt nikomu nie zabrania wypowiedzi, lecz niech to będzie konstruktywna tematyczna wypowiedź a nie przelewanie wody z kubła do kubła.
Nie przejmuj się, kiedyś założyłem ciekawszy wątek zabaw typu BDSM. Też mi się dostało.
Co do dyskusji nad wiekiem, każdy wiek rządzi się swoimi prawami, kto i na kogo ma chrapkę to już każdego indywidualna sprawa.
Są kobietki zabiegające swoją kondycja, wyglądem o wdzięki mężczyzn, są też i mężczyźni którzy dbają o to by brzuszek nie urósł i witalność długo im służyła.
Są kobiety, które trudno na tapczanie położyć - bo jeszcze gdzieś coś zostaje, są też i takie, co trzeba ich szukać. Są też mężczyźni co jak się przekręcą na bok to kobiety z łóżka zrzucają, są też, którym ciągle mało. A kto już kogo lubi niech bierze wg swej miary. I nie ma co tu ideologi dorabiać.
Jestem tu i czekam.
Ok,jak tylko nowego zalozę to podam.Moze byc?
Mam skeypa,ale przeciez tu nie moge Ci podać.To by się narobiło.
To podaj swój skeyp,a ja Cię odnajdę.