Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Odp.: Mam 19-cie lat i szukam starszej kobiety...

Bronisz żony czy kochanki?

Gość_?
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Mam 19-cie lat i szukam starszej kobiety...

Wiec która chetna na 22-latka:D hehe ;)

Gość_Anioł
            Zgłoś
            Odpowiedz

Do kingabis,to ty używasz słownictwa z rynsztoku,ja nawet nie napisałam ani jednego wulgarnego słowa.Ewidentnie ty i gosc robert macie zaburzone emocje,co widać po waszym stylu pisania.Nie jestem z burdelu,nie mam fałd tłuszczu,jestem b atrakcyjną ,zadbaną kobietą i dlatego podobam się młodym mężczyznom.I tylko ich uważam za atrakcyjnych.A Tobie Robercie życzę ,abyś się cieszył swoim kociakiem,bo niedługo moze Cie dopaść andropauza.Nasty 93-powodzenia Kotku

Gość_dojrzała
              Zgłoś
              Odpowiedz

He,he dobre.A tak juz na powaznie to gosciu Robercie jak ty walczysz z impotencją?Na viagrze jedziesz?A jak serce,w porzadku?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Do kingabis...niewiem ile masz lat ja czterdziesci i nie mam fald tluszczu ani celulitu...chociaz przykro mi ale twoje pokolenie wychowane na chemii i kurczakach naszpikowanych hormonami...wiec nie wymadrzaj sie tak tylko pomysl o swoim wygladzie w wieku 4o tu lat panienko...juz ci wspolczuje....

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Temat zboczył na inne tory… Na dobry wygląd trzeba sobie zasłużyć. Nie ma znaczenia czy to jest kobieta czy mężczyzna. Szczupła 40-tka będzie już szczupła a 30-tka dopiero zacznie się borykać z inwazja pojawiających się fałd. Nie zawsze da radę. Nie warto się wyśmiewać ze zmarszczek. Każdego to czeka… prędzej czy później.

Gość_Inez
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

Gość_dojrzała zmień lustro to co masz musi być z wesołego miasteczka z gabinetu śmiechu ..Podobasz się młodym , ciekawe co naprawdę o tobie myślą .. ;) Dla nich i tak będziesz starszą łatwą zawsze chętną Panią , która nie potrafi się pogodzić z upływem czasu . Skąd to wiem , kiedyś też miałem 20 lat .

Gość_robert
                Zgłoś
                Odpowiedz

A to teraz kumam skąd tyle podlości w robercie.on już nigdy nie będzie miał lat 20,tak samo jak ja.Z pewną zasadniczą róznicą.Ja jestem ciągle uśmiechniętą kobietą,nastawioną do świata pozytywnie,zas robert jest facetem,który nie może dogonic upływającego czasu.I tak sobie biedny popatrzy na swe odbicie w lustrze,niekoniecznie z gabinetu smiechu,ponieważ efekt bedzie taki sam.Oj biedny jestes.mo,ze wizyta u psychoterapeuty by się przydała?

Gość_dojrzała
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Co wy toto wypisujeta ?! Ludzie !! Jakie 19?, jakie 20?,jakie celulity,pomarszczone 40stki?? Pukać sobie co sie komu podoba i nie obnosić się z tym na forach.Chce chłopok starszą du.e, jego sprawa.Ja se pukam 23latke, ale jestem od niej starszy prawie 3 razy.Nam to nie przeszkadza, tym bardziej wszystkim wara od indywidualnych upodobań innych!

Gość_ZEB
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

dojrzala chcesz sie skontatkowac ?:) albo ty Inez ? :)

Nasty93
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 50

A Ty nie chcialabys tkaczyli 40-tka sie poznac ? :)

Nasty93
        Zgłoś
        Odpowiedz

a chciałbym ;)

Gość_...tka czyli 40-tka
          Zgłoś
          Odpowiedz

Oj ostrowieccy forumowicze...więcej kultury i luzu w postach a mniej zazdrości i chamstwa wylewajcie między siebie....temat interesujący i dlatego taka aktywność. Ta Pani pod nickiem dojrzała czy ktoś tam ma racje: w większych miastach a już w stolicy to chłopak by takiego problemu nie miałby zbyt długo i taki wątek by się nie pojawił, gdyż takie relacje są może jeszcze skrywane ale "w szarej strefie" funkcjonują bardzo sprawnie....chłopak szuka, chce spróbować, napisał taki wątek a wy się kłócicie na tematy moralne i plujecie na siebie wypocinami pół inteligentów....niech piszą tutaj tylko zainteresowane osoby (czyt. kobiety) a nie faceci, którzy się obawiają, że ich 40 paro letnie żony mogą się na to skusić....panowie jeśli taka ich wola to zrobią to z tym czy innym młodym.....faceci po 40stce lubią młode dziewczyny Panie po 40stce młodszych facetów oczywiście nie wszyscy ale to już statystyka...

Gość_TenKtóryWie
            Zgłoś
            Odpowiedz

Popieram w 100% :)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Do gościa ten który wie,mam nadzieję,że jestes mężczyzną,bo to byłby wreszcie konkretny męski głos w tej sprawie.Ja jestem kobitką i całkowicie się z Tobą zgadzam.Tak,masz rację,mam już ponad 30 i rajcuja mnie tylko młodzi faceci.

Gość_kobietka
                Zgłoś
                Odpowiedz

Tak jestem mężczyzną choć bardziej jeszcze chłopakiem bo przed 30stką ;) ale zdecydowanie możesz przyjąć to jako męski głos w tej sprawie od kogoś, kto o takich relacjach wie z własnego doświadczenia....

Gość_TenKtóryWie
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

to kobietka jezeli Cie rajcuja mlodzi to sie poznajmy ;)

Nasty93
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 58

Ja mam 40 lat i za żadne skarby świata nie poszłabym dom łóżka z 19, 20-latkiem. Miałabym przed oczami wlasnego syna. Dla mnie taki uklad jest chory i niesmaczny.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
11 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę