Nasty93 - ile ma być starsza? Jaki wiek Ci odpowiada?
No wiesz teraz jak machnąłeś ten ostatni post z tym autem i chatą to uchuchu...
Następny Piotrek chce się promować, może ma tyle samo co tamten, gówno ...i szuka sponsorki
o.... tak drugi Piotrek ,jeszcze napisz ,że jesteś śliczny i dziewczyny cie zaczepiają tak jak on pisze i autoreklama jak w banku.Może ktoś się znajdzie, taka co nie czyta tego co tu piszą , hihihi
A co powiesz na miła parkę ale w nieco młodszym wieku ?
jak ma sie Ona do Ciebie odezwac?
No widzisz nasty 93 jak na Ciebie siedli ?Przeciez to jest zapyzialy,pruderyjny Ostrowiec.A widzę Slodziaku,ze wiesz czego chcesz,bo dojrzałe kobiety też wolą młodziaków niż starych pierdzieli 40-letnich.A gosciowi Robertowi odpowiem,ze młode meskie ciałko i sprawnosć tych facetów prowadzą kobiety do raju.A z prykami no cóż.........................W Wawie kobitki to maja prawdziwy raj,ale wiadoma rzecz stolica.
Hej Dojrzała a ja mam 21 lat no w sumie 22:D moze byc ;)
Przeczytałam twój post i jestem w szoku.Wydaje mi się, że trafiła do nas na forum kobieta z "burdelu" przepraszam z agencji towarzyskiej z Warszawy, z raju jak piszesz. Po co tu przyjechałaś do Ostrowca jak twierdzisz,że jest zapyziały i pruderyjny. Słownictwo masz z rynsztoka, a nie z Warszawy !
Nie kompromituj siebie i naszego forum "dojrzała" kobieto...
Gość_dojrzała by ściągnąć Cię na ziemię to mogę powiedzieć że mój kociak ma 26 lat (ach to ciałko ) a takie stare pudła zostają tylko do ćwiczeń młodych napalonych ..Wiesz dlaczego ? bo 40latki dają szybko by młody się nie rozmyślił i nie wiedzą czy im się znów przydarzy ... P.S. Jak walczysz z fałdami tłuszczu , zmarszczkami i cellulitem ??
Może dojrzałą sprowadziłeś na ziemię, ale one tak łatwo nie ustępują, szczególnie jak przegrały już walkę z "fałdami tłuszczu , zmarszczkami i cellulitem"to co im pozostało - rozmowa z samym sobą na forum i nie spełnione marzenia w seksie realizowane w pisaniu na forum, językiem z rynsztoku....
Nie tylko Dojrzałą trzeba sprowadzić na ziemię ale i Roberta. Odezwał się facet którego dotknął kryzys wieku średniego. Prymitywny jesteś bardzo. Czyż nie poniosła Cię fantazja o kociaku a rzeczywistość jest inna? W domu skrywasz dojrzałą żonę i podziwiasz jej "fałdy tłuszczu, zmarszczki i cellulit”. Sam jesteś facetem z brzuszkiem i siwiejącą czupryną. Jak walczysz z brzuszkiem? Fantazjując przy kuflu piwa?
dojrzala nie chcialabys sie poznac? :)
hm ... Nasty93 świetuje , i w sumie dobrze taki czas... :) może powróci i da jakis jednka znak.... a reszta niech pisze sobie co chce..pozdr
asmax... popieram ;)..Wesołych ...
Popierasz kochanka czy męża, czy sama do siebie piszesz i opowiadasz ?
Uważaj, bo to może oznaczać poważną chorobę !