Bosze ...jaki temat może mieć 40 latka z 19 latkiem . Na spotkanie zabierz ze sobą książeczki z serii "Poczytaj mi mamo" ...
lepsza stara wypoczęta jak młoda nie zaczęta
pozdro
Nie wiem jakie pojęcie macie o tym jak wygląda 40 latka ale ja wiem jak wygląda 19 latka . Jej wiek i młode ciałko rekompensuje "kupe" w głowie .
Co to jest ten bosz ? i jak temat może mieć 40 latka ?, chyba 15sto latek napisał tego posta.
Nasty93 teraz do ciebie, napisz jakieś namiary może się jakaś zainteresuje. Ja mam swoją a ty swojej poszukaj. Powodzenia ! tylko napisz czy ma być gruba czy chuda, niska czy wysoka, ładna czy brzydka.
O widzę że jakiś alfons nam się na forum znalazł ...ma być chuda, gruba ...facet ma stajnie 40 latek . Podaj mu też namiary na dobrego lekarza by go mógł wyleczyć ze wstydliwych chorób . Co do mojego wieku to miło mi usłyszeć że mam znów 15 lat ...to były czasy ... :)
Jeżeli wiek i wygląd nie ma dla ciebie znaczenia, poradz się w tej sprawie Piotrka,chyba wiesz którego, z med.exp. on ci udzieli wszelkich porad, jest w tej dziedzinie niekwestionowanym expertem w naszym mieście
idz na krajową 9 wybierzesz sobie, jaką zechcesz
Nie dla psa kielbasa......powiedzonko znasz? smarkaczu ćwicz sobie na lalce, bez zobowiązań,Już jeden taki szukal i się doszukal,miodu w d...ie,chcesz brać z niego przyklad.Poczytaj wątki i się zastanów nad sobą, może zdrowy rozsadek ci wróci, bo tamten to ma 33 lata on już nigdy nie zmądrzeje, ale ty szanse jeszcze masz
nie zainteresowani nie powinni się w ogóle wypowiadać w tym temacie.
Ooojjj... chłopak chce się czegoś nauczyć. A niektóre 40-tki mają seksowniejsze ciało niż nie jedna 19-tka. Wiem co mówię.
znawca od siedmiu boleści , a ile ty masz lat/?
Mama ci kasy nie daje?