Skończ już zakładać te durne wątki. PIS ma duże poparcie społeczne i to się nie zmieni do wyborów.
To było do przewidzenia. jeszcze trochę i sami się zniszczą .
PiS gnije od środka
Ten się śmieje co się śmieje ostatni zapamiętaj to koniec pisuuu bliski a winni będą sami sobie
Jarosław ma coraz więcej zmartwień....sondaze zamiast rosnac_''spadaja..kłopot z niezatapialnym Misiewiczem..fatalna polityka zagraniczna. Itp. No ::szkoda chłopa::.
Poparcie PIS rośnie. To jest pierwszy rząd naprawdę dbajacy o interes kraju. POwcy powinni ponieść karę za zdrade ojczyzny.
Śmiechu warte
Autorze wątku chyba tobie maleje.....
Skończ już zakładać te durne wątki. PIS ma duże poparcie społeczne i to się nie zmieni do wyborów.Co w tym wpisie jest nie tak że jest zakryty?
... albo powrót na Borneo
Prawidłowo.
Dziwię się, że ludzie są tacy głupi i idą za PIS. Żeby zrozumieć dlaczego tłumacze ich tak: Polak jak ma sąsiada, który ma krowę, która dużo mleka daje, to nie chce kupić cielaka, żeby też wyhodować sobie taką dobra krowę. Polak myśli: a niech mu ta krowa zdechnie.
Więc to stado fanatyków to dla mnie ludzie z porażką życiową na koncie, swego rodzaju ciamciaraki. Począwszy od studiów, pracy, awansu, domu, zazdrość ze komuś lepiej, że ma kasę, że ma szczęście - dla fanatyka kazdy powód jest dobry.
Więc podjudzani przez PIS, poddawani praniu mózgu, kroplą dążyli skalę, żeby wreszcie dorwać się do koryta. Juz raz przy korycie byli i smak pamiętają.
Wy fanatycy na najniższym szczeblu jesteście po to, żeby całować rękę prezesa czy Rydzyka i jesteście po to co barany, a barany są po to, żeby ich strzyc.
Pamiętaj jedno: nic nie trwa wiecznie.
P. S.
Uprzedzę hejt na mnie - nie jestem i nie byłam za PO, a teraz tym bardziej za PIS.
Nie oglądam TVPIS.
Myślę samodzielnie.
Stek bzdur gościu OstrWroc. Nic więcej. Masz jednak prawo mieć swoje zdanie.
Też bym mógł bardzo długo, ale naprawdę takie bzdury pleciesz, że nie wiem czy warto... Napiszę więc Ci krótko: bardzo mało wiesz OstrWRoc
skąd się biorą tacy jak ten OstrWroc ?, on tak na serio
Halina bo O-C niestety to mentalność ciemnego ludu. Facet ma rację. Przykro o tym pisać ale tak. To co ty opisujesz to zmiany ustrojowe.
Prawdziwie obiektywne wiadomości ze świata alternatywnej rzeczywistości to tylko iluzja i wiara w doskonale przyrządzone danie według przepisu znanego każdemu dorosłemu Polakowi sączą się z tych wszystkich propagandówek pod szyldem nieomylnej i jedynie prawdziwej partii pełnej przedstawicieli systemu dzięki któremu byliśmy 100 lat za światem i o kolejne 100 lat postanowiliśmy się cofnąć
Czegoś nie zrozumiałaś? W większości krajów prezes partii nie jest premierem (wbrew temu co piszesz), a w niektórych nawet nie może. Przestań wypisywać idiotyzmy, nie posiadając elementarnej wiedzy na temat, w jakim zabierasz głos, bo wychodzą z tego jedynie kłamstwa i brednie.