Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Odp.: Malarz pokojowy - 200 zł za pokój 4x4 m

zagruntowanie scian i 2 razy kolor = 8zł m2 tyle bierze fachowiec , ktory ma swoje narzędzia,zrobi wszystko dokładnie i na lata i co najwazniejsze z tej pracy utrzymuje siebie i rodzine i dlatego nie pomaluje byle jak, na sztuke bo ktos mu da pare zł.............

Gość_fachowiec
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Odp.: Malarz pokojowy - 200 zł za pokój 4x4 m

shłop wizioł ,1 szo emeryture i głupiego szuka

Gość_mw
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

picasso nie rozsmieszaj ludzi z ta ceną hahahha, tu nie wyspy to Ostrowiec

Gość_pix
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

picasso nie rozśmieszaj ludzi z tą ceną tu nie wyspy , to Ostrowiec

Gość_pix
        Zgłoś
        Odpowiedz

pix byle jak to moge i pomalowac za 2zl.ale w nowych mieszkaniach,domach gdzie sciany są idealnie gładkie klienci wymagaja także idealnego umalowania ścian.płacą i wymagają,sprawdzają pod róznymi kątami jak pada światło i czy przypadkiem nie ma cieni na farbie.jeśli mieszkasz w bloku prlu i masz na ścianie tylko tynk z tamtego okresu i kilka razy polozona farbę wapienną to sory ale tobie nie zalezy na dokladnym umalowaniu bo i tak ściany są ochydne

Gość_fachowiec
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

400 i biorę

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

ja ci umaluje wapnem za dwie stówy,sam se oklej okna i drzwi i twoje sprzątanie po malowaniu

Gość_ernest
      Zgłoś
      Odpowiedz

Realną ceną i rzeczywistą do warunków tego miasta jest cena nie przekraczająca 200 zł za pomalowanie pokoju o wymiarach 4x4.Nie wiem,skąd się biorą ceny oferowane przez fachowców.Malowanie,to nie jest ciężka praca i można taki pokój pomalować w jeden dzień.Jak ktoś potrafi,to pomalowanie takiego pokoju zajmuje maksymalnie 5 godzin.200 ZŁ ZA PIĘĆ GODZIN!!!!!!!!!!!!!Ludzie,kto zarabia 40 zł na godzinę w Ostrowcu?Według mnie,sprawiedliwą i bardzo dobrą ceną za pomalowanie takiego pokoju byłoby 80 zł.To daje 16 zł na godzinę,czyli trzy zł więcej niż ta zagwarantowana najniższa krajowa godzinowa,która podobno wynosi 13 zł na godzinę.Zarobi taki przez godzinę malowania na paczkę Marlboro i jeszcze mu mało?!!!!!!!!!Dobrobyt poprzewracał w głowach.Kiedy ja zaczynałam biznes,to jedliśmy tylko to,co udało się niedoważyć klientom-przeważnie salceson i kaszankę.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

A ja przyjmę bardzo dobrego fachowca , ocenię wykonaną pracę , zapłacę ile zechce Wykonawca i poproszę fakturę za wykonaną pracę . Ciekawa jestem ile wówczas będzie ta usługa kosztowała i czy znajdzie się chętny do jej wykonania. Nie licytujcie się co do ceny , tylko do roboty , a nie czekać na zasiłek dla bezrobotnych. Odpowiednia pora i sezon aby zarobić na zimowe sprawunki.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jestem bardzo dobrym fachowcem,moją pracę oceniali ludzie o większej kulturze i sposobie bycia,niż mieszkańcy ostrowieckiego grajdoła.Jesteś chętna do pomalowania ścian farbą BENJAMIN MOORE,której puszka czterolitrowa kosztuje ponad 400 zł?Jeśli tak,chętnie się z Tobą spotkam gościu z 18:36.Fakturę też Ci wystawię doliczając vat.Za m2 malowania zapłacisz około 30 zł.Jeśli stać Cię na to,daj odpowiedz na forum.Pozdrawiam.Zaznaczam,że farbę kupujesz sama

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A czym się różni BENJAMIN MOORE za 400 zł od Śnieżki za 40 zł ?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Zbyt dużo obiboków w moim mieście,rzetelny fachowiec potrafi dostosować się do pracodawcy,jeżeli mała stawka widocznie pokój ma być odświeżony a nie wyremontowany.

Gość_ryś
          Zgłoś
          Odpowiedz

dokładnie gościu ryś,odświeżenie a solidne umalowanie to dwie odmienne rzeczy.A kto przygotuje ściany do malowania w tym przypadku?jeśli zleceniodawca to za 2 stówy znajdzie się chętnych wielu.Wykonanie malowania scian to pikuś,przygotowanie ścian to prawdziwa praca tak samo z lakierowaniem pojazdu.Lakierowanie to drobiazg ale przygotuj pojazd tj.wymyj,oczyść ,zaszpachluj,dotrzyj szpachlę,zagruntuj i dopiero maluj.Ludzie z tzw lewym rękami do roboty nie zdają sobie sprawy ile to pracy trzeba włożyć aby po umalowaniu był właściwy efekt i szukają głupiego za 2 stówy

Gość_yogi
            Zgłoś
            Odpowiedz

Do Gościa z godz.10:00.Różni się tym samym co fiat 126p od lamborghini.

Gość_mama kevina i bryana
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 36

Mój szwagier za pokój bierze do 500 zł bez faktury.Robi wolno ale super dokładnie a kolejka chętnych jest do samej zimy.On nie szuka roboty to ludzie polecają go innym.Jak ktoś jest fachowcem to nie musi się prosić o te 500 zł,nikomu ta cena nie przeszkadza.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

ja pomaluje za 200 zł i moje materiały

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 40

kazda podana cena jest ceną netto więc sam odpowiedz sobie.

Gość_HIP-HOP
          Zgłoś
          Odpowiedz

aktualne malowanie ?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę