Mam do pomalowania pokój ,4x4 dam materjał i 200 złotych,jeżeli jest chętny za tą stawkę to proszę o odpowiedż.
To wychodzi 56m2,czyli ponad 3 zł za metr!!!!!!Chlebodawco kochany,kiedy mogę zacząć?
Cale 200 zl ? Ale okazja !!!!!!!! Ja chce ,ja chce i jeszcze ci opuszcze 100 na koniec
Ale ludzie macie tupet chcialbym sie z takimi spotykac osobiscie
Spokojnie,w Ostrowcu Św.są tacy co wszystko zrobią tanio(usługi,transport,handel,praca-wszystko tanio,takie miasto...)Ps.Stawki żenująco niskie,ale i zarobki Ostrowczan wszędzie min krajowe.To czemu się dziwić jak ludzie mało zarabiają to chcą mieć wszystko po taniości,prosta zasada działania...
3 zł za metr to jeszcze nie tak źle.Podobno niektórzy proponują 2zł za metr,to dopiero super stawka.No ale przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy za taką niską stawkę.Fachowiec ma na tyle zleceń,ze nie musi brać takich ofert pod uwagę.Tylko ci co nie mają "roboty"biorą wszystko,byle robić.
Przy takim bezrobociu, chętnych na pewno nie zabraknie....ale praca oczywiście tak po cichu,bo legalnie to nie ma mowy!!
powiem tak, gdyby mnie życie zmusiło i nie miałabym na jedzenie to ciszyłabym sie z takiej propozycji. No ale grupa bezrobotnych obiboków z tego forum nie zrobi tego. wolą sępić od starych po fajce i jeść barszcz z chlebem niż pracować.
A ja powiem tak:jeśli dwie stówy to za dużo,bierz się do roboty,a będziesz miał 200 zł w kieszeni.
Ja już kiedyś zapłaciłam specowi za położenie szpachli i pomalowanie a mąż jak wrócił z delegacji to się 5razy przeżegnał jak zobaczył to dzieło
To prawda, najlepiej za pokój to w tysiącach - brać garściami a małą łyżeczką a często - ludzka zachłanność nie zna granic. Tacy są fachowcy cena jest uzależniona od portfela inwestora w dzisiejszych czasach a jak przyjdzie co do czego to prostej rzeczy nie umie taki fachowiec zrobić. Narobiło się tych fachowców co drugi to lepszy a najlepiej robotę byle jak zrobić wziąć kasę i odpowiedzialność się kończy z chwilą opuszczenia progu. Są oczywiście i uczciwi ale takich to na palcach jednej ręki można policzyć.
barsz z chlebem b.zdrowy także zeschniety chlebek uwielbiam,a po wedlinach wykrzywia was i zdychacie
za 300 zł się podejmę a 200 zł szukaj frajera
Znam speców w naszym mieście co w kominie drzwi chcieli oprawic? Panowie brali się za kucie, wszedłem w dobrym momencie?
A ja tam żadnej roboty sie nie boje,pójde i pędzelkiem z trzciny wymaluje wapnem cały pokój.Daj pan zadatek najpierw,bede czekał pod sklepem monopolowym.Ma sie rozumieć że sprzątanie po wapnowaniu pan se sam zrobi i sam se okna oklei gazetami.Za złe oklejenie nie odpowiadam.Do wapna niech pan doda lachmusu to lepszy kolor będzie.Kup pan dobre wapno gaszone.
4 sciany czy sufit tez?samo malowanie?czy zdzieranie starej warstwy, szpachlowanie nierownosci wyprowadzanie katow zacieranie gruntowanie i dopiero malowanie bo sie tadku nieokresliles
450zl i maluje
A ile jest warta taka usluga. Pomalowanie ścian, sufitów bez szpachlowania. Bo mam w planach taki remont j nie wiem ile szykować.