Gdzie na profesjonalny makijaż ślubny w Ostrowcu? Kogo polecacie najbardziej? I jakie orientacyjne ceny są w naszym mieście za taki makijaz?
polecam pania Magde Podgorska robi przepiekne makijaze slubnieiniedrogo
Wiola jest dobra, mozna ja na fb znalezc
Wiola make-up
Ja byłam zadowolona i w dobrej cenie.
...Ja również polecam panią Magdę Podgórską. Malowała mnie 2 razy i jestem bardzo zadowolona. Makijaże przepiękne i trzymają się do rana. Jej prace można obejrzeć na facebooku.
Pozdrawiam
Pani Jola Malec, ul. Szczygla (boczna od Polnej, za Urzędem Skarbowym, a przed tuż przed Biedronką). Doświadczona i profesjonalna kosmetyczka, można wcześniej umówić się, porozmawiać i ocenić czy ma "pojęcie". bo wg mnie jak najbardziej i polecam. Wykonywała mi makijaż ślubny i na sesję zdjęciową - który musi być troszeczkę inny, aby dobrze wyglądał na zdjęciach.
Ja rowniez polecam pania Magde Podgorska bylam zadowolona przepiekne makijaze profesionalnie tylko duzo wczesniej sie trzeba umawiac i ceny dobre.
Monika nie reklame mnie malowala na wlasny slub i sesje zdjeciowa dziewczyna niemusi sie reklamowac poprostu jestes pewnie zazdrosna moze ktos o ciebie byc lepszy skoro tak piszesz jest wspaniala proponuje skorzystac i sie przekonasz.
Na ślub weź kogoś profesjonalnego, wizażystkę nie kosmetyczkę, zapłacisz raz w życiu więcej ale zobaczysz jaka jest różnica,chocby w kosmetykach.. ja robiłam 3próbne na przyszły rok i dopiero za trzecim razem trafiłam na profesjonalistkę (wcześniej malowała mnie jedna z pań wyżej, szkoda gadać!) nie będę mowic kto bo będzie ze reklamuje ale naprawde warto poszukac kogoś lepszego!