Na Kopernika też brązowa ,syf , a ja mam nową termę gazową !
Co oni robią że całe miasto ma brudną wodę.
Awaria wodociągu na Kątach denkowskich i puścili wodę przez stare nieczynne rury, żeby nie było paraliżu całego miasta. Tak do jutra będzie.
podobno taka rdzawa woda ma być przez 3 dni.
A ona jest do picia? Wie ktoś?
3 dni? To chyba jakiś żart! Jak tu się wykąpać skoro woda brązowa leci z kranu? Nie wspomnę już o ugotowaniu obiadu...
lepiej zeby juz zakrecali te wode calkiem!!! smaczna herbatka rano byla niema co!!!
25 lecie woda brązowa beczkowozy podobno rozwożą wodę do picia
Na Pułankach już leci prawie czysta. No ludzie, awarie się zdarzają, bez paniki :) Kawę sobie dziś z mineralnej zrobiłam po prostu.
no to nie ma co prać białych rzeczy. czy nie powinno się mieszkańców poinformować o awarii np. w kablówce
W nocy??????
a jak beda liczyc za scieki w kranie?
A właściwie to spółka miejska może dostarczać swój towar, czyli wodę, w dowolnym standardzie, czy muszą jednak spełniać jakieś normy? Może jak norma nie jest spełniona, to i obniżka się należy? Wie ktoś coś?
Na rosochach brudna :)))) i moje białe pranie z samego rana PORAŻKA ...:( WYĆ MI SIĘ CHCIAŁO jak je zobaczyłam ...
podobniez zmiejszaja bezrobocie w miescie ...
Serio?? 3 dni? To jakis koszmar ..
Pewnie tą wodę w Wodociągach gotują i znów przypalili bo w nocy się zaczęło. A nieco mądrzej, o pracach planowanych i o awaryjnych o większym zasięgu mogliby informować, chociażby na tym forum.
była awaria nie siej paniki woda jest już w porządku trochę musi zlecieć z rur jeśli nie było tak zawsze jest.