Ta decyazja do września więc nie sieje zamęt u
No pochoruja się z zazdrości bo ktoś wziął normalnie nie mogą tego przeżyć i co rusz nowy wątek który nam wisi szczerze mówiąc
ludzie czy wy nie umiecie czytac sama to podpisywalam jest jak wol napisane do 30 kwietnia 2017 roku a potem sie wywinom banki uprzedzaja kredytobiorcow ze potem splacac nie beda miec z czego
oby było do tego kwietnia, bo dużo się trąbi że do końca roku i coś wymyślą, wg mnie na coś zamienią
Co podpisywalas do kwietnia????
Wszyscy mają decyzje do września 2017 więc nie wiem o co ci chodzi
A potem dostaniesz bony zywnosciowe , ktore i tak bedziesz musial w innej forme oddac panstwu.
Nawet jak dostanę bony to zostaną mi pieniądze z wypłaty, które musiałbym wydać na jedzenie. Tak, czy siak będzie dobrze ;)
Wkrótce zacznie się rok szkolny. Niby 500+ jest na dziecko. Zobaczymy jak wzrośnie liczba wpłat na ubezpieczenie czy komitet rodzicielski. Ciekawy też jestem ilu będzie uczniów bez podręczników i zeszytòw.
Ona nie wie co podpisywała gościu 07:58 ;) Oczywiście że jest do 30 września 2017 a potem należy złożyć nowy wniosek. Niektórzy jak widać rozumem nie grzeszą.
No naprawdę czytać i nic nie zrozumieć a podpisać????
Hehe 12:37 to pewnie prowokacja. Każdy z nas wie, że co najmniej do końca ich rządów te 500zł będzie a raczej Pis sądząc po wzroście ich poparcia długo nie zejdzie ze sceny, więc moje dzieci dostaną jeszcze kilka lat, a kasa na koncie im zostanie. Ja jestem na tak...
13.01 niestety ale te pieniadze to nie lokata, wkrotce trzeba bedzie sie z niej rozliczyc
Nawet na giełdach samochodowych widać efekty "dobrej zmiany". Jest zapotrzebowanie na auta 12, 15 letnie i powyżej. Ludzie się cieszą a potem będą płacić podatki od starych samochodów i będą oddawać to co dostali o ile będą mieli wpływy z 500+
Boiracy 500+ czytajcie dokladnie paragony z hipermarketow i dowiecie sie ze te500+ juz oddajecie panstwu, bo panstwo wyzej opodatkowalo hiermarkety a hipermarkety by wyjsc na swoje odbijaja to sobie na nas wszystkich.Za darmo niczego nie ma.
12:48 ale ja biorę i jestem na plus, zresztą mam mnóstwo jedzenia ze wsi, bo nie jestem leniem i kupiłam trochę pola, więc wszystkie warzywa i sporo owoców mam, mięso. Robię sporo weków, mąkę kupuję prawdziwą, kaszę też. Ja akurat teraz jestem na plus, a markecie to papier toaletowy kupuję, więc martw się o siebie.
Pozyjemy zobaczymy , ja akurat mam godziwa emeryture pracowalem w hucie moze dluzej niz ty masz lat ,wiec o mnie spoko.
18:04 masz emeryturę a bolą cię jakieś grosze na dzieci?
Gosciu z 18:26 czytaj ze zrozumieniem ja tylko odnioslem sie do goscia z 13:08 a nie do 500+ jako programu rzadu