Tak jak jej nic do moich500zł. Dają więc biorę.
czyzby juz nie dawali pieniedzy ?:) hehehe, myślałałam że do stycznia im starczy
Dają i dawać będą a Tobie żyłka pęknie z zazdrości 18:26.
16 sierpnia kolejna wyplata
Zazdrosniku bo ta zawisc cię zrujnuje a i tak nic ci nie da
Zgadzam się
Wracam z mops i 16 sierpnia kolejna wyplata nie siejcie plotek że nie ma kasy i mieć bd placic
Na razie my jesteśmy na plus
Więc się o nas nie martw
Nie stresujcie się starczy na znacznie dluzej ni z do stycznia
prawda jest taka że te pieniądze biorą nieudaczniki którzy nie potrafią utrzymać rodziny
11:08 tak, Pyżalska, która by kup[iła pięć pokoleń twojej nierozgarniętej rodzinki, politycy (petru) którzy też by cię kupili i jeszcze 40 innych nieudaczników. Nie biorą tylko i wyłącznie ci co są tu przeciwni i się pochorują z zazdrości, bo im się nie należy, bo wiatr w torbie... No, ale pocieszać się przecież możesz...Mój szwagier zatrudnia ponad 40osób i bierze tysiąc złotych, bo dają. Ma troje dzieci a że teraz dają coś to sobie odbiera, a ciebie na dziecko nie stać, ba ty nie masz z kim go mieć i stąd te ubolewania. Pamiętaj, odbije się to na twoim zdrowiu.
11:07 starczy na 4lata a później zobaczymy.
Tylko że to nie z Twojej pracy te 500 dostajesz, tylko z podatków innych ludzi.
11:49 i z moich podatków i z twoich i dobrze mi z tym, że jestem 1000zł na plus. Wymienimy jedno z aut, które już ma 10lat na nowsze , żeby uniknąć podatku.
Bo to nie dzieciom wcale się lepiej przez to żyje. Tylko darmozjadom, co wydają to na bzdury.
Akurat większość wydaje to na dzieci zazrosniku na siebie potrafimy zarobić
Ale na swoje dzieci już nie potrafisz zarobić?
Potrafię spokojna twoja glowa
Mając czworo dzieci biorę na troje bo na pierwsze mi przekracza dochód. Więc chyba nie jest najgorzej
Ale dodatkowym 1500 nie pogardzę nie twoje doczekanie
A tobie co przy jedynaku przekroczyło???
Też mi powód do dumy że rodzinę potrafią utrzymac
Bo jakbyś miał conajmniej dwoje bralbys i wtedy zazdrość by cię nie zjadała ;);)
8:07 nie dyskutujmy z tymi co się nie załapali, oni i tak są strzępkiem nerwów.