Pis powiedział ze poki oni będą u wladzy to będzie 500+.Nie wiem skąd masz takie dane?
i naucz sie pisac nie pisze sie "z kad" tylko skąd, i nie "opuznienia" tylko opoznienia ... widać kto pobrał tą kase...
Nie pisz pierdół zawistniku. Nikt kredytów nie nabrał a kasa będzie co najmniej 4lata, jak zmienią rządzących to też nie wierzę, że to zabiorą. Kasy nie biorę póki co, bo mam jedynaka, ale uważam, że to pierwszy dobry pomysł rządu a ty się powieś z tej chorej zawiści obrzygana sieroto. To do autora.
9:34 WĄTEK ZAKŁADA BO NA CHLEB NIE MA A I DZIECI Z KIM SPŁODZIĆ I BECZY PRAWICZEK Z TRĄDZIKIEM.
Cipa nie facet ten wątek założył. Dziewictwo go uwiera.
Kasa jest w scisle okreslonym celu, jezeli zostanie wydana inaczej musi byc zwrocona
Nabrali a takie śmoczki jak ty autorze je spłacisz. Wiem co czujesz i współczuję, ale ja jestem do przodu 1000zł mc. Już nie szukam pracy/
Ci co tak są zadowoleni z reguły nie mają sposobu na życie. Brak perspektyw. Władza prędzej czy później się zmieni, wódz naczelny ma swoje lata. A Ci co przez 500+ rzucają pracę jeszcze będą się prosić o kromkę chleba. Takie życie i taka ekonomia.
beda plakac za rok jak teraz frankowicze
ludzie czy wy nie umiecie czytac sama to podpisywalam jest jak wol napisane do 30 kwietnia 2017 roku a potem sie wywinom banki uprzedzaja kredytobiorcow ze potem splacac nie beda miec z czego
10:09 no to jest na dziecko a nie na szkołę i jakieś głupie komitety. Ubezpieczenie matole jest obowiazkowe i zawsze wszyscy płacą. Nie zesraj się zawiści.
Do matoła z 12:59) Po co ty głos zabierasz, jak nie wiesz na co idą wpłaty z komitetu. Tak samo obowiązkowo wszyscy płacą ubezpieczenie jak oc komunikacyjne.
15:54 a niech kupują. Ból d..py masz?
9:03 nie ośmieszaj się, PO zostawiło budżet w dobrym stanie, ale nie dla nas a dla Niemców ten budżet zostawili. Nie bełkocz bo o niczym pojęcia nie masz, a brak 500+ doprowadzi cię do nerwicy, już zresztą doprowadził.
10:37 taka prawda. Firmy im padają, bo ludzie mądrzejsi. Jakby i im dali to byłoby ok, a że nie dają to i ceny lpg i wszystkiego są wyższe w ich wynurzeniach. Mam głupiego kolegę, który twierdzi, że musi dług spłacić telekomunikacji przez to 500+, on chciałby wziąć tą kasę, ale, że troje dzieci i każde z inną i na żadne grosza alimentów nie dał, to mu się nie należy i też pluje jak inni nieszczęśliwcy z tego forum.
Dokladnie na 2 pomniki mają a wam zal d...pe sciska ze na dzieci daja???Najlepszy program jaki mogł wymyslec jakikolwiek rzad.Dlaczego nie zapyacie BOGATEGO sasiada skad wział kolejne auto za 80tys???dlaczego nie zapytacie biur pracy dlaczego daja prace wybrancom?dlaczego nie maja pracy młode matki jak chodza do burmistrzów,wójtów lub prezydentów-odpowiedz brzmi nie ma i juz.Dlaczego milczycie jak widzicie przekrety gołym okiem?a to ze daja na dzieci was boli???Gratuluje szczesliwcom losu ze dostali prace po znajomosci i teraz opływaja w luksusy-szczerze gratuluje.Ale dajcie szanse innym.
Jak to grosze dla ciebie to czemu cie to boli że dzieci te grosze dostaną ?
Nie dają wszystkim.podzielili dzieci na lepsze i gorsze. Ten kot ma np 3 dzieci w wieku 19, 18 i 10 lat nie dostanie bo nasza władza postanowiła szkłem d**E wytrzeć swoim szanownym obywatelom