Piknie ujete...
jest już taki lokal gdzie się spotykamy ze znajomymi....bardzo często w sobotnie wieczory jesteśmy w Regasie na ul. sandomierskiej 26A....przychodzi dużo młodych ludzi bo jest od 20:00 muzyka taneczna na żywo....dobre jedzonko i ogólnie fajny klimacik....polecamy
Tylko imprezy wam w głowie , a robić ni ma komu.Do roboty!
www. facebook. com /ImprezowyOstrowiec zapraszam :)
Jak wychodzimy z żoną potańczyć to chcemy normalnej muzyki a nie łupu-cupu rodem z rmf max czy inne klubowe badziewie. Jeśli zapewnicie nam taką muzykę, chętnie skorzystamy. Co lubimy? Szlagiery z lat 70, 80 i 90 gdyż przy tym najlepiej można się wybawić. No i oczywiście Disco polo ;)
no to takie cus leci w naszych ostrowieckich lokalach przecież:) a jak dla mnie za mało łupu-cupu ;( kiedyś wiecej było
To może Słoneczna Weranda.Wybieramy się w sobotę ze znajomymi.
Od listopada ruszy w Ostrowcu nowy reaktywowany bar z dancingiem nastawiony właśnie na ludzi 30+,serdecznie zapraszam już dziś,a więcej szczegółów w późniejszym czasie na forum i fb
zalozyl watek i juz reklamuje bar z dancingiem prosze cie .
he he w werandzie w sobotę będzie wesoło bo my tez ze znajomymi idziemy :) do miłego
w werandzie piwo jest nie do napicia i bardzo malo miejsca do tanczenia.
a to racja nie ma wogole miejsca do tanczenia.ja bym sie skusil w sobote tylko nie do werandy
do sfery chodźcie!
my idziemy do magnolii ma byc dancing jak cos to sie dolaczcie.podobniez z muzyka na zywo
Dzisiaj idziemy do kina na 18.00 na Jesteś Bogiem a potem na piwko do Perspektyw - na te chwile sa 4 osoby - jak cos pisz na gg - 4939685 :)
do Pubu Garaż na Patronackim też chyba w soboty grają
dziękuje za zaproszenie,ale ja dopiero mogę po 19 wyjść z domku:)pozdrawiam Was