Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Ludzie koło 30-stki, zróbmy sobie miejsce do imprezowania! - Apel

Ilość postów: 58 | Odsłon: 5206 | Najnowszy post
  • Ludzie koło 30-stki, zróbmy sobie miejsce do imprezowania! - Apel

To jest apel do ludzi powyżej 25 roku życia!

Zastanawiałam się dużo nad naszym miastem, nad naszymi "klubami". Regularnie przeglądam forum i nasuwają mi się jedne wnioski... Wiecie dlaczego nie mamy gdzie iść na zabawę? Wiedzie dlaczego w ostrowieckich klubach jest przewaga młodych? TYLKO DLATEGO ŻE MY (już nie nastolatkowie) PRZESTALIŚMY DO TAKICH MIEJSC CHODZIĆ! Bo to nie młodzi zaczęli przychodzić tylko ludzie starsi przestali! Nie uważacie że Mam racje? Zamiast siedzieć w domach i narzekać że nie ma gdzie wyjść zacznijmy wychodzić a atmosfera dla nas odpowiednia sama się zrobi! Mamy sferę, będziemy mieli Hokus, mamy Dolce vita i Margherite... miejsc jest dużo... i co? i zamiast przychodzić w dużych grupkach znajomych my siedzimy w domu i pozwalamy młodocianym dominować "sferę rozrywkową tego miasta". Wiem jakie są realia i że nie zarabiamy milionów. Ale raz czy dwa razy w miesiącu każdy może sobie pozwolić na wyjście. Wczoraj dla przykładu namówiłam dużo znajomych i wybraliśmy się do Margherity. Zapomnieliśmy o tym że może nas czekać widok pijanych małolatów i postanowiliśmy się dobrze bawić we własnym gronie nie patrząc na innych. Po wejściu do lokalu nie mogliśmy uwierzyć własnym oczom. Średnia wieku była koło 27 lat. Dobre towarzystwo, muzyka też ok. To jest kochani przykład że dużo jest osób tak myślących jak ja! Wystarczy wyjść z domu! Raz Sfera, raz Hokus, raz Margherita! NIECH NASZE MIASTO OŻYJE!

Gość_doris
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Ludzie koło 30-stki, zróbmy sobie miejsce do imprezowania! - Apel

to może na forum zbierzemy grupke i wyruszymy dziś wieczorem w "miasto"?:) taki spontan, kto jest za? :)

Gość_Eryk
      Zgłoś
      Odpowiedz

jak małżonek zostanie z dziećmi to też idę:):)pozdrawiam

sylwia29
        Zgłoś
        Odpowiedz

nie kleje po co takie zgryźliwe teksty?

Gość_Eryk
          Zgłoś
          Odpowiedz

jakie zgryżliwe teksty bo nie rozumiem?

sylwia29
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Ludzie koło 30-stki, zróbmy sobie miejsce do imprezowania! - Apel

No ja się na to piszę :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Najlepiej byłoby utworzyć na Facebook'u jakąś grupę i tam się zebrać.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

popieram goscia powyzej sory ale w dzisejszych czasach imprezowanie z nieznajomymi to sredni pomysl , co innego jak bedzie jakas grupa na facebooku , ja tam sama bym sie obawiala a raczej naleze do odwaznych isc w misto i szukac ne wiadomo kogo

Gość_gosciowa
          Zgłoś
          Odpowiedz

to proponuje klasztor, względnie zakon.

Gość_Eryk
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Nie mówię o imprezowaniu z nieznajomymi. Niech każdy zabiera swoją paczkę na imprezę. Ja wezmę 4 osoby od siebie, ktoś weźmie 3 inny ktoś 5 a takich grupek może się zebrać dużo ;) Nie musimy wcale rozmawiać ze sobą ani w żaden sposób nawiązywać kontaktu ale sam fakt imprezowania w otoczeniu osób starszych zmieni całą atmosferę ;) Pokażmy dzieciakom że mimo iż mamy po 30 lat potrafimy się bawić lepiej niż oni ;) Czekam na zaproszenie do grupy na facebooku ;)

Gość_doris
            Zgłoś
            Odpowiedz

Facebook, grupa: Ostrowiacy 25+ Można dołączać.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

podaj linka do grupy bo nie mogę jej znaleźć

Gość_Ania
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Tych 30 latków w Ostrowcu nie ma tak duzo a jezeli maja rodzinny to w piatek i sobote siedza w domu z dziecmi.W Ostrowcu jest problem z takim lokalem wszedzie malolaty i mlode panienki nie kazdemu to odpowiada.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Oj, nie bądź takim malkontentem/-tką. Jak ktoś ma rodzinę, to ma. A kto nie ma i ma ochotę pójść, to idzie. Zresztą, dzieci to nie problem. Można u dziadków zostawić i iść ze współmałżonkiem. Kto powiedział, że młode małżeństwa też nie mają prawa się bawić w gronie znajomych? Skąd wiesz, że 30-latków nie ma tak dużo? Zależy, gdzie człowiek się obraca.

Popieram projekt!

Gość_Viria
                Zgłoś
                Odpowiedz

No to dołączajcie do grupy na FB.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

gościu z 16:27 widzę że nie zrozumiałeś przesłania tego posta... Wszędzie małolaty bo starsi przestali przychodzić. Zgadzam się w 100% z Doris bo ma dziewczyna racje. Jeśli grupa starszych osób wreszcie wyjdzie z domu i zacznie chodzić do ostrowickich lokali to młodzi będą automatycznie mniejszością i nie będzie się tak zwracać na nich uwagi (bo młodym zabronić chodzić do takich lokali mogą tylko rodzice). Jak dla mnie ten post powinien być skierowany nie tylko do osób około trzydziestki ale także starszych. 40- latków a nawet 50- latków. Bo bawić się można w każdym wieku! Ja zdecydowanie za długo siedziałem w domu myśląc że nie ma gdzie wyjść bo wszędzie małolaty. Czas to zmienić. Doris dołączam się do twojego APELU. KONIEC SIEDZENIA W DOMU, CZAS NA KORZYSTANIE Z ŻYCIA! Ludzie powyżej 30 roku życia zdominujmy imprezy tego miasta, należy nam się coś od życia ;)

Gość_Damian
                Zgłoś
                Odpowiedz

nam tez sie coś należy dla relaksu

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

a może OSCAR na polnej super lokal

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -