Daj spokoj z tym badziewiem !!! Idz gdziekolwiek !
Analogowowych odbieram 41 i okolo 50 kanalow jest cyfrowych. Teraz jestem na etapie kupowania tunera dvbt z funkcja internetu by miec mozliwosc ogladania iplatv itp na ekranie tv
Podwyzka dopiero od lipca, to do tego czasu moze sie jakosc poprawi (?) i programow cyfrowych bedzie wiecej, na razie mamy sporo zdublowanych i nie wszystki dzialaja tak jak nalezy
Dlaczego w pakiecie socjalnym nie ma wszystkich mux'ów? Jest tylko 16 programów.
Pewnie, że to nie kwestia ceny bo przecież z normalnej anteny naziemnej jest 24 programy więc łaski żadnej nie robią.
jeśli masz nowoczesny tv to musisz mieć cyfrę, ja też myślałem że mam tylko analogowe, okazało się że jest guzik na pilocie który osobno pokazuje analogi a osobno cyfra poszukaj i sprawdź.
Byle daleko od Vectry, tak fatalnej infolini nie ma żadna firma.
Nie mam nowoczesnego telewizora i kupować też nie mam zamiaru bo póki co stary jest dobry a nie jestem z tych, co to zaraz muszą mieć wszystko, to, co najnowsze. Trudno, najwyżej będę miał mniej programów. Mała strata, krótki żal..
Nie trzeba od razu zmieniac telewizora, wystarczy dorzucic dekoder i juz masz programy cyfrowe.
Czy przez ostatnie dni ktoś jeszcze ma spore zakłócenia na TVP 1, 2, Polsacie i na TVN? Nie da się oglądac