Witam, szukam lokalu na imprezę na 20 osób w Ostrowcu, W MIARĘ niedrogi, proszę o propozycję. Od razu mówię że za Hubalczyków zajęte,a tego typu lokal mi odpowiada. Proszę o POMOC :D
Victoria na Opatowskiej
Perspektywy nad kinem
stanowczo odradzam bar w bramie ,pijaństwo, brak obsługi, obojętność po zapłaceniu, brak profesjonalizmu pod każdym względem - zero klasy
bar w bramie?nigdy w życiu; byłam tam na kameralnej imprazie; właścicielka ze swoim pijanym towarzystwem rozłożyła sobie stół w lokalu (niby za pozwoleniem wynajmującego) i mieli swoja darmową imprezę na koszt wynajmujących.Dno i żenada.
to chyba opinia jakiejś konkurencji,bo bywam tam i jest spoko,obsługa mila i grzeczna a w lokalu spokój,właściciele pilnują porzadku
myślę ze to opinia ludzi którzy tam byli i maja 100 procent racji, zeby kupić sobie piwo musisz stac przy barzy aż właścicielka narąbana zechce wyjśc z zaplecza zostawić towarzystwo tam siedzące pijane tak jak ona. Za Dzidki takiego dziadostwa nie było a też lubiała wypić. zauważ ze tam pseudo grajek gra gdy ma dobrze w czubie TOTALNA PORAŻKA
weranda jest spoko.
wenus polecam;-)
polecam werande- super obsługa, fajna atmosfera,w przeciwieństwie do baru w bramie gdzie nie dba o klienta bo interesuje ją tylko kasa
Venus fajny przytulny lokal. Polecam
A Weranda jest przystępna dla dzieci??? Lub macie jakiś lokal fajny dla dzieci???
Polecam Perspektywy, idealne miejsce na taką kameralną imprezkę
a propo's. nic nowego, albo mala sala w Red.
A jaki lokal dla dzieci będzie fajny???