Czy ktoś mógłby polecić mi lokal na male przyjecie weselne (30-40 osób)? Ostrowiec lub najbliższe okolice. Z uwagi na to ze ma to być kameralna uroczystość najważniejsze dla mnie jest pyszne jedzenie i uroczy lokal.
Proszę zapoznać się z ofertą następujących lokali: Hotel Miodowy Młyn w Opatowie, Hotel Magnat w Jacentowie, Restauracja YOU&ME na Sudole
na gutwinie teren wokok slamow to forum to juz robi sie jakis plotkarko uslugowe
Hotel Accademia.
Zerknij na Dworek Lachowicze, bardzo urokliwe miejsce na taką uroczystość, a kuchnia przepyszna.
Witam polecam Dom Weselny Retro Swirna 11 naprawde jedzenie pyszne i piekna sala
Wichrowe Wzgórze na Ul.Opatowskiej
Bardzo przepysznie, polecam.
:)
Na opatowskiej wichrowe jest zaniedbane wiem bo mieszkam niedaleko teraz to przez zime zamknięte nawet bramy nie otwieraja chyba dlatego ze brak klientów a najlepiej polecam zajazd pod różą bardzo przytulnie byłem tam raz i najlepiej mi przypadło do gustu.
Z tego co wiem to na Wichrowym Wzgórzu robią generalny remont i jeszcze w tym roku będą imprezy.
Lokal Wichrowe Wzgórza zatrzymał się w czasach Gierka ,wystrój jak i menu, porażka , odradzam.
polecam lokal Zacisze ul Hubalczykow piekny wystroj do danej imprezy ,pyszne jedzenie ,ja tam mialem wesele i chrzciny dziecka .
Też polecam Lokal Zacisze jedzonko bardzo smaczne.
Polecam Restaurację Victoria na Opatowskiej.
Również polecam Victorię mieliśmy tam swoje przyjęcie na 45 osób wszystko bez zastrzeżeń. Polecam
W A"propos na górze robią takie przyjęcia.
Mialam wesele w wichrowym w ubieglym roku, smakowaly dania
Bar kibica przy KSZO. Byłam na imprezce 35 osób. Super
tylko lokal Zacisze -super klimat ,dobre jedzenie i tanio ,