Wenus na kilinskiego polecam dobre jedzenie i dzieci moga byc swobodne bo lokal na uboczu .
ja robiłam dziecku w zeszłym roku w Jacentowie w hotelu magnat i w tym roku tez robię drugiemu , mają bardzo ładną salę i dobre domowe jedzenie , była też fontanna czekoladowa , polecam innym mamom.
kto to robi taka bzdurna reklame w magnacie nie ma co jesc np.nigdy juz nie pojde na sylwestra....
Perspektywy na Alei w budynku kina, fajna zamykana sala i dobry dojazd, mają naprawdę dobrego kucharza
W domu najlepiej, albo na podwórku pod namiotem. Ludziom przejadły się te wszystkie wystawne lokale, potrebują teraz swojskiego klimatu ze swojskim jadłem, rosołem zamiast kremu z brokułów
w domu bez sensu, zamiast siedzieć z gośćmi bawisz się w kucharkę i nawet na chwilę nie siądziesz tylko co chwilę coś komuś podać przynieść itd....
Bez sensu to jest wydać tyle kasy po to aby posiedzieć w lokalu bo taka moda. Przyjęcie komunijne robię w domu i uważam że będzie super. Zresztą, nie zapraszam nikogo obcego, każdy będzie czuł się jak u siebie a w lokalu byłoby na pewno sztywno. No ale jak komu pasuje ;)