moje dziecko w tym roku przystapilo do komunii przyjecie zorganizowalismy na boksytce w goscinie i jestem bardzo zadowolona za osobe 110 zl dzieci 50. 4 dania gorace do wyboru i cala masa przystawek pisze tak bo bylam pod wrazeniem ilosci male porcje ale caly czas byly uzupelniane w tym byl tort bardzo dobry. ogolnie bylismy bardzo zadowoleni wszystko bylo bardzo dobrze zorganizowane jesli masz w rodzinie dzieci to niestety nie ma tam miejsca przed lokalem zeby dzieci swobodnie biegaly wiec to jest tylko jako minus ale tak to z czystym sumieniem polecam ....
hmm juz troche za pozno na szukanie lokalu na komunie;) najlepsze juz zajete
Wenus na kilinskiego polecam dobre jedzenie i dzieci moga byc swobodne bo lokal na uboczu .
Ja tam robię w domu i uważam że tak jest najlepiej.
ja robiłam dziecku w zeszłym roku w Jacentowie w hotelu magnat i w tym roku tez robię drugiemu , mają bardzo ładną salę i dobre domowe jedzenie , była też fontanna czekoladowa , polecam innym mamom.
Perspektywy na Alei w budynku kina, fajna zamykana sala i dobry dojazd, mają naprawdę dobrego kucharza
Na komunię najlepszy jest ponoć kościół, cena -co łaska,menu -opłatek
w domu bez sensu, zamiast siedzieć z gośćmi bawisz się w kucharkę i nawet na chwilę nie siądziesz tylko co chwilę coś komuś podać przynieść itd....
Bez sensu to jest wydać tyle kasy po to aby posiedzieć w lokalu bo taka moda. Przyjęcie komunijne robię w domu i uważam że będzie super. Zresztą, nie zapraszam nikogo obcego, każdy będzie czuł się jak u siebie a w lokalu byłoby na pewno sztywno. No ale jak komu pasuje ;)
W domu najlepiej, albo na podwórku pod namiotem. Ludziom przejadły się te wszystkie wystawne lokale, potrebują teraz swojskiego klimatu ze swojskim jadłem, rosołem zamiast kremu z brokułów
Dokładnie tak gościu wczoraj 19:28. Jestem tego samego zdania.
Tak jest - polecam namiot - szczególnie jak będzie 10 stopni i deszcz.
Ja polecam SŁONECZNĄ WERANDĘ-my w tym roku robiliśmy tam komunię i było super!Przystępne ceny osobna sala,pyszne jedzenie ,spoko obsługa i fajni właściciele.POLECAM!!!