11. 05. 2014 potrzebuję lokalu na komunię. Brakuje mi już pomysłu, gdzie może być coś jeszcze wolnego.
Z góry dzięki za pomoc.
Tez idę na komunię tego dnia, robią w domu przyjęcie
Regasa, venus, pasja, a propos, wichrowe, victoria, gromada, hotel red, p. Tarnowskich, kuźnia smaku, zajazd pod różą, pytaj szukaj
Bursa szkolna na słoneczku, stołówka w chreptowiczu
Venus albo Gościna w Smykowie
Chyba trochę za późno się za to wzielas, lokale były już pozajmowane z początkiem września.
W Platinium na Ogrodach maja tam 3 bardzo fajne sale na dole do tego dyży letni ogródek jest tam fajnie a co do jedzenia to wszystko można na miejscu uzgodnić
Telefon do Platinium to jest dawny lokal pod nazwą Hokus Pokus 412474444 jest tam fajnie aby wyprawić komunie i są parkingi
moze zadzwon do lawendowy dworek w maksymilianowie ja mialam w tamtym roku bylo super
Ja byłam jako gość zaproszony i gdyby nie sałatki przyniesione przez organizatora nie było co zjeść. Do lawendowego dworku nigdy z nas nie pójdzie. Nieporozumienie
Tym bardziej, ze 11 maja jest komunia w połowie parafii w Ostrowcu. U nas ksiądz zgodził się na ostatni weekend maja.
w opatowie powstaje hotel niedługo otwierają ciotka mi mówiła że za 100 od osoby około już zamówili na 18 maja bo cena niezła a i miejsce nowe to będzie czysto, świeżo no i nikt jeszcze tam nie miał takżże nie takie oklepane miejsce
A salę bez jedzenia gdzie można wejść z kateringiem naprzykład, gdzie można wynająć?