Czy ktoś, z Was korzysta z usług LOGOPEDY, lub zamierza korzystać z usług takiego specjalisty. Jestem zainteresowany jak postrzegacie problem wad wymowy, szczególnie u dzieci. Nosze się z realizacją poważnego projektu w tym zakresie na terenie miasta. Ciekawy jestem jak pochodzicie do tego tematu.
Wszelkie opinie mile widziane:)
Tak moja ciocia korzysta i jest zadowolona LOGOPEDA w szkole nr 11 polecam ;)
Trzymam kciuki za realizację! Sama zaczęłam właśnie podyplomową logopedię. Dzieci z wadami wad wymowy jak również z opóźnionym rozwojem mowy jest obecnie bardzo dużo.
Rozumiem, że brak jest zainteresowania tym tematem:)
Popytaj raczej w przedszkolach, tam ten problem na pewno istnieje.
Mój syn ma zajęcia w szkole jestem zadowolona i takie dzieci powinny mieć dostęp do logopedy w szkołach .Ma zajęcia systematycznie raz w tygodni po pół godziny jest duża poprawa u nas jest to bezpłatne bo logopeda jest zatrudniony na etat.
A parę lat temu chodziłam z córką do przychodni wtedy było bardzo dużo dzieci i wizytę mieliśmy co 2 lub 3 tygodnie po 20 minut . Z obserwacji moich dzieci to systematyczność jak u syna dużo lepiej się sprawdza tym bardziej że synek ma o wiele gorszą wymowę niż córka miała.
Koko w przedszkolach są logopedzi zatrudniani. Moje dziecko korzysta i jestem bardzo zadowolona z efektów. Oczywiście zajęcia są płatne..
Jestem nauczycielem i studiuję podyplomowo logopedię, pomysł popieram w 100%! Jest wiele dzieci którym potrzebna jest pomoc i to natychmiastowa! Napisz coś więcej o tym projekcie.