Witam,
chciałaby rozpocząć naukę w Lo nr I im. Staszica, co uważacie na temat tego liceum, jaki poziom, atmosfera?
Proszę o oszczędzenie sobie komentarzy, że jakieś inne liceum jest najlepsze itp.
Bardzo dobre liceum, ono zmieniło renomę na lepsze odkąd dyrektorką została p.Kałamaga.
wszystko ok, tylko kilku nauczycieli to porażka. ogólnie polecam
Jak w kazdej szkole,nauczyciele są rózni
polecam!super szkoła :)) naprawdę warto tam iść :)
Chodziłam kilka lat temu i jak wszędzie są lepsi i gorsi nauczyciele. Ogólnie w porządku. Atmosfera zależy od uczniów więc nie wiem jak teraz jest, poziom był dość wysoki, ale przez jakieś 9lat mogło się coś zmienić.
Jestem uczennicą Staszica i ogolem bardzo polecam :) jestem w pierwszej klasie, grono pedagogiczne maja najbardziej przystepne :) owszem jest paru nauczycieli którzy nie powinni uczyc, ale pomimo tego amtosfera w szkole jest nie do opisania :) trzeba się uczyć ale tragedii nie ma, ogólnie bardzo polecam to liceum, jestem bardzo zadowolona z wyboru tego licem :)
Również wypowiadam się jako uczennica :)
Jest świetnie. Nauczyciele są wymagający, ale mają ludzkie podejście do uczniów. Trafiłam na najlepszą klasę, jaką można było sobie wymarzyć. Nauki jest sporo, ale jak na razie wchodzi bezboleśnie. Ogólna atmosfera także na wielki plus :)
Sala Samobójców - nie polecam
Ten kto to napisal jest idiota, liceum w którym nie znajdziesz szlacheckiego zachowania i robienia wszystkiego pod publikę.
super szkoła :) atmosfera jest bardzo przyjemna, uczniowie pomocni, nauczyciele są bardzo wymagajacy ale równiez bardzo pomocni i zyczliwi, sympatyczni, maja poczucie humoru i ludzkie podejście, zawsze chętnie ci pomoga, mozna sie z nimi dogadac. fakt że poziom jest strasznie wysoki i trzeba sie duzo uczyc ale moim zdaniem to dobrze bo masz gwarancję że dobrze zdasz mature. masz możliwosc rozwijania swoich zainteresowań, ogólnie to chyba najlepsza szkoła, nie żałuje że ją wybrałem dlatego polecam :) na pewno nie pożałujesz ;)
Chodzę do Staszica drugi rok i jak najbardziej polecam :) Poziom jest dość wysoki, ale jak się człowiek przyłoży, to daje radę. Atmosfera jest naprawdę świetna i przyjazna. Nauczyciele są (jak wszędzie) różni, ale jest paru takich, u których widać prawdziwą pasję i potrafią zainteresować, zmobilizować do nauki. Nigdy nawet przez chwilę nie żałowałam swojego wyboru i nie zmieniłabym szkoły na żadną inną :)