Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

LO nr 1 im. Staszica - prawdziwe opinie

Ilość postów: 12 | Odsłon: 2462 | Najnowszy post
  • LO nr 1 im. Staszica - prawdziwe opinie

Witam,

chciałaby rozpocząć naukę w Lo nr I im. Staszica, co uważacie na temat tego liceum, jaki poziom, atmosfera?

Proszę o oszczędzenie sobie komentarzy, że jakieś inne liceum jest najlepsze itp.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: LO nr 1 im. Staszica - prawdziwe opinie

Bardzo dobre liceum, ono zmieniło renomę na lepsze odkąd dyrektorką została p.Kałamaga.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

wszystko ok, tylko kilku nauczycieli to porażka. ogólnie polecam

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jak w kazdej szkole,nauczyciele są rózni

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: LO nr 1 im. Staszica - prawdziwe opinie

polecam!super szkoła :)) naprawdę warto tam iść :)

Gość_lolek
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Chodziłam kilka lat temu i jak wszędzie są lepsi i gorsi nauczyciele. Ogólnie w porządku. Atmosfera zależy od uczniów więc nie wiem jak teraz jest, poziom był dość wysoki, ale przez jakieś 9lat mogło się coś zmienić.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Jestem uczennicą Staszica i ogolem bardzo polecam :) jestem w pierwszej klasie, grono pedagogiczne maja najbardziej przystepne :) owszem jest paru nauczycieli którzy nie powinni uczyc, ale pomimo tego amtosfera w szkole jest nie do opisania :) trzeba się uczyć ale tragedii nie ma, ogólnie bardzo polecam to liceum, jestem bardzo zadowolona z wyboru tego licem :)

Gość_ninusia
      Zgłoś
      Odpowiedz

Również wypowiadam się jako uczennica :)

Jest świetnie. Nauczyciele są wymagający, ale mają ludzkie podejście do uczniów. Trafiłam na najlepszą klasę, jaką można było sobie wymarzyć. Nauki jest sporo, ale jak na razie wchodzi bezboleśnie. Ogólna atmosfera także na wielki plus :)

Gość_~~~~
        Zgłoś
        Odpowiedz

Sala Samobójców - nie polecam

Gość_stopsamobójcom
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ten kto to napisal jest idiota, liceum w którym nie znajdziesz szlacheckiego zachowania i robienia wszystkiego pod publikę.

Gość_mati
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

super szkoła :) atmosfera jest bardzo przyjemna, uczniowie pomocni, nauczyciele są bardzo wymagajacy ale równiez bardzo pomocni i zyczliwi, sympatyczni, maja poczucie humoru i ludzkie podejście, zawsze chętnie ci pomoga, mozna sie z nimi dogadac. fakt że poziom jest strasznie wysoki i trzeba sie duzo uczyc ale moim zdaniem to dobrze bo masz gwarancję że dobrze zdasz mature. masz możliwosc rozwijania swoich zainteresowań, ogólnie to chyba najlepsza szkoła, nie żałuje że ją wybrałem dlatego polecam :) na pewno nie pożałujesz ;)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Chodzę do Staszica drugi rok i jak najbardziej polecam :) Poziom jest dość wysoki, ale jak się człowiek przyłoży, to daje radę. Atmosfera jest naprawdę świetna i przyjazna. Nauczyciele są (jak wszędzie) różni, ale jest paru takich, u których widać prawdziwą pasję i potrafią zainteresować, zmobilizować do nauki. Nigdy nawet przez chwilę nie żałowałam swojego wyboru i nie zmieniłabym szkoły na żadną inną :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -