czy to już pewne, że linia 12 nie będzie kursowała w niedzielę?
Jak patrze na rozkład linii 16 to normalnie nie wierze. Kiedyś kurs był średnio co 15 minut, a teraz ledwo 13 kursów na dzień.
sprawdziłem na stronie a tu kolejne ogłoszenie, "od dnia 1 lutego 2012r. ulega zmianie rozkład jazdy linii nr 1, 6, 9, 25, 31, 43, B1", tylko żadnych szczegółów czy więcej czy mniej kursów, czy to kolejne cięcia z zaskoczenia, Ekonomia górą
już mnie drażni zciąganie tych autobusów, nie mam czym jeździć ale co to obchodzi bogatą burżuazję naszego miasta i niech mi nikt nie mówi że nie ma autobusów bo ludzie nimi nie jeżdżą bo to bzdura!
szkoda, takie mrozy się zaczynają, pozostaje tylko taryfa i własna dwójka
No niedługo przyjdzie nam chodzić na piechotkę. Nie wiem pod kogo są te autobusy. Np.rano Sandomierska 27 - 7.15 w szkole jestem za wcześnie i potem następny 7.38 a ten za późno. Oba przewożą po kilka osób, bo wszyscy wsiadają do busa., który pęka w szwach. A nie da zamiast tych 2 kursów - bo to typowe do szkoły zrobić w dobrej godzinie ok 7.25- 7.30? Po co ? Dla kogo się wysilać? Dla młodzieży?
Po co w ogóle autobusy?Prawie każdy ma samochód,rower czy ewentualnie nogi.A od czego są taksówki?
Mam nadzieję, że mówisz to z przekąsem. Chyba że jesteś taksówkarzem :-)))) A jeśli chodzi o 21.14 to przyznaję ci 100% rację. Zrobić jeden wyśrodkowany i trafny kurs. Te dwa są do bani. A jeden zaoszczędzony dać w niedzielę na przykład, bo nie ma czym dojechać po południu.