Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
            • Odp.: Likwidacja termy w bloku z środków UE. (Na początek Ogrody 5)

Jak za darmo? To czemu ma być płatne podobno 1000zł ?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie będzie płatne. Inwestycja pójdzie z funduszu remontowego + do tego dopłata z MEC i UM z racji ekologi .

Dzięki niej mniej pójdzie z funduszu .

Warunkiem odbieranie ciepłej wody przez minimum 50% lokatorów.

Ja tam term nie lubię .

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

jeszcze dziś nikt nikomu nie dał za darmo.Zaraz się pokarzą ukryte koszta,a po drugie jaka ekologia ,no przecież,tyle lat mówiono że gaz jest proekologiczny

Gość_starplanet
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

A c.o. 2 z każdej termy na terenie miasta?

To takie fajne jest?

Problem z ciągiem po uszczelnieniu okien?

Mama mi pokazywała pismo z OSM oni tam piszą ,że każdy zapłaci po około tysiąc złotych.

To się emeryci wystraszą ): , przecież to pójdzie z funduszu remontowego do którego jeszcze dojdzie dopłata .

Dziwna ta ankieta z OSM

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

czytałam to pismo i nic tam nie ma odnośnie funduszu remontowego, a o kosztach ok.1000 zł na mieszkańca jest czarno na białym, a co z tymi co zrobili remont(płytki od 1 tys w górę, nowa terma od 990zł w górę)to najmniej mamy 2 tys) i jeszcze 1 tys. za zmianę na MEC.

Gość_marta
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

w życiu się nie zgodzę na żadne zmiany .moi rodzice mieli terme tyle lat w tym mieszkaniu mam ja teraz i będą mieli moje dzieci.Jeżeli są srodki z unii.to niech spółdzielnia przeznaczy na remonty klatek.wymianę dzwi klatkowych ,a może domofony niech zamontuje lokatorom.

Gość_gosc c
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Odp.: Likwidacja termy w bloku z środków UE. (Na początek Ogrody 5)

wczoraj 17:53 Bo to członkom nie opłaca się i jest to wyprowadzanie kasy od członków i z Ostrowca. Z czynszem można dojść i do 20 zł z metra. Wystarczy dać pracę firmom zewnętrznym: typu rozliczeniowe , ochroniarskie ,prawne, ubezpieczeniowe, monitorujące, windykacyjne , księgowe itp. Zawierać umowy wieloletnie. Po roku czasu 80% mieszkańców , zgodnie z prawem ma pozwy odnośnie zaległości czynszowych. Czasy sprzyjają dla łatwej kasy ale nie dla "Kowalskiego". Uwaga na portfele!.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Idąc drogą jak "za sasa" można szybko dojść do niewypłacalności. A tu inne czasy inny wiek. Uwaga na portfele!.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Koszt likwidacji termy to ok. 400 zł. z funduszu remontowego resztę dopłaci miasto. 99% Ogrody 5 wyraziło zgodę na ten remont. I słusznie terma to "bomba".

mirek24
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 52

Odp.: Likwidacja termy w bloku z środków UE. (Na początek Ogrody 5)

Jeżeli piony będą w łazience to znaczy że będą niszczyć mi łazienkę!Kto odda mi pieniądze za płytki i inne zniszczone rzeczy?Kaczmarczyk czy ty oddasz ludziom te pieniądze?Jeżeli nie to do tej inwestycji każdy z nas dołoży kilka tysięcy złotych.Dlaczego nie piszecie tego w tym dokumencie?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Dlatego ze bezpieczenstwo jest najwazniejsze

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Gość2015-12-12, 10:19

Przyjdź do SM to Ci rozwiążę wątpliwości i się zgodzisz. Bierzcie kasę bo drugiej oferty nie dostaniecie. Mamy jeszcze 3 budynki. Im też zaproponujemy.

mirek24
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:Dodaj firmę