Pozyskanie dodatkowych budynków dla szkoły oznacza jej rozwój a nie niszczenie. Pomiędzy PDM a planowaną szkoła jest jeszcze III LO Broniewskiego-nie powinno byc więc obaw. Poziom nauczania nie jest już tak wysoki jak kiedyś (dobrze w testach sprawdzających wypadają szkoły na Gutwinie na Ludwikowie).
Nie m gorszej głupoty jak dzielenie podstawówki na dwie podstawowki .
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Będzie dobrze.
A najlepsze te mamunie co za slaby intelekt dziecka obwiniaja nauczycieli. Przeciez wszystkie dzieci to omnibusy nie?, wystarczy poczytac jakie bledy ortograficzne i stylistyczne robią piszac na forach. Do ksiazek a nie w smarfony i fejsbuki. Rosnie roszczeniowe pokolenie przyglupow.
Może ktoś z Państwa dac mi linka do transmisji tej wypowiedzi Pani dyrektor ,gdzie mówi ,ze do wszystkich rodziców wysłała listy z informacją o podzieleniu szkoły?
Mając do wyboru naukę na 2 zmiany w jednym budynku albo na jedną zmianę w 2 budynkach wybrałbym tę drugą opcję.
Czy to ważne jaki budynek? Przecież lokalizacja nie ma wpływu na naukę.
I co zrobicie teraz. Już jest pozamiatane.
Jak na początku poprzedniej kadencji z PSP 11.
Do wyborów wszyscy o tym zapomnieli.
Nie o podzieleniu szkoły tam jest napisane, a o spotkaniu które w szkole się odbędzie. Dostałam takiego maila.
Jeśli dobrze zrozumiałam to jeszcze nie pozamiatane , bo to jest propozycja, którą musi zatwierdzić KURATORIUM