Nie PDM tylko MOS i od dawna sąsiaduje z innymi szkołami i nikt nie narzeka, tylko jak widać upierdliwe mamuśki z jedynki już na wszelki wypadek martwią się o swoje nastoletnie pociechy.
12:02 tak martwią się bo mają o co się martwić .W przeciwieństwie do twojego pustego łba .
22.28 Dokladnie. Niektóre to zapomniały jak sie chodzi. Do tego grube i papiery na dyslekcje dyskalkulie dysortografie a glowa caly dzien w smartfonie. Stracone pokolenie i tyle.
Zebranie 30 stycznia o 16 w szkole z dyrektorka. Chyba będzie ciekawie...
Na pewno dojedziecie do porozumienia. Ci, którzy nie chcą zmiany placówki, niech zaczynają lekcje o 11-12 i kończą o 18.
a dlaczego spotkanie z Dyrektorką!!!!!! - przecież to nie jej decyzja
Tam powinni być radni i prezydent który podjął taką decyzję - tylko tchórz zasłania się kimś innym
Od dyrektorki był mail, a kto tam będzie nie napisane.
Wolac radnych. Od tego sa zeby wystepowac w imieniu mieszkancow.
Myślę że to dobry pomysł.
Ale tak naprawdę to koło du.y mi to lata bo moje dziecko jeszcze tylko jeden rok tam będzie.
To najlepsze z możliwych pomysłów, scisk był nie do wytrzymania. Huk i harmider na przerwach był aż niebezpieczny dla dzieci. Popieramy.
Decyzja może i słuszna . ale sposób jej wprowadzania skandaliczny podobnie jak z podwyżkami wody
Do kak ,czyli jakiego sposobu informacji oczekiwałeś ,bo nie bardzo rozumiem Twoja wypowiedz .Podwyzki są wszędzie jeśli tego nie dostrzegasz to masz problem ze wzrokiem.
Może uda się zmienić kilku nauczycieli. Moje dziecko przez polonistkę zmieniło szkołę bo wcześniej na zmiany pozytywne dla ucznia nie było szans. Dobrze by było gdyby panie nauczycielki z psp1 poznały prawdziwe opinie na swój temat np z anonimowych ankiet wypełnionych przez rodziców.
O to to... Bardzo dobry pomysł.
Przecież w swojej konferencji Pan Prezydent powiedział że zostaną sami najlepsi z najlepszych nauczycieli. Taka ankieta bylaby swietnym pomysłem.
Nie mam nic do polonistki, jak to piszesz, ale
nauczycielka z innego przedmiotu dała nam się we znaki. Dlatego też mam duże nadzieje w związku ze zmianą budynku szkoły :)
Ja bardzo się cieszę z tej decyzji. Wreszcie będzie lepiej w tej szkole, spokojniej. A nauczycielom, którzy mieli za wysokie mniemanie o sobie przydadzą się spacerki, może im to przewietrzy głowy. Jedynka wcale nie jest taka super jak to się wszystkim wydaje. A decyzja powinna bardzo wszystko poprawić.
Są obecnie tylko 2 klasy pierwsze i po co dzielić szkołę jak potem dzieci będzie garstka.Dlaczego nie decydują rodzice a jak zwykle osoby ,których dxieci nie mają nic wspólnego ze szkołą?Dokąd tak będzie,że ciągle starzy decydują za rodziców dzieci z tej szkoly i ze wszystkim tak jest
Ta Szkola ma swoja historie!
Nie mozna tak jej niszczyc!
Pamietam jej poczatki,jak rodzice z dziecmi
Wieczorami pomagali w ukonczeniu tej szkoly
Zeby dzieci mialy gdzie sie uczyc.
Ja Jestem jednym takim dzieckiem,ktore
w tym uczestniczylo.
Kiedys to byla super szkola i fajni nauczyciele
Pani Salata,pani Adamska,Forma,Pawlega,Piotrowska,Pan Patrzalek,dyrektor Dabrowski ktorego wszyscy
Bali sie,Pan Klucznik,Popowska,Mucha,fajna
Korczynska,Wojtasowa fizyczka,Dzibidzbanska
zarozumiala Mazurowna I wiele,wiele innych
ludzi ktorych pamietam ta szkola.