witam to co robi prezydent to szczyt braku poszanowania ludzi ktorzy glosowali na niego i brak poszanowania dzieci mowie o zamknieciu tak wspanialego gimnazjum jakim jest publiczne gimnazjum nr 2 ja sobie nie wyobrazam zamkniecia tej szkoly i przejscia do molochu jakim jest gimnazjum nr 3. dzieci tam nie beda mieli takich warunkow jakie maja w pg2 szczegolnie dzieci z klas integracyjnych. jeszcze ma pan czas na odwolanie tej decyzji panie prezydencie i wyjscia z twarza z tej sytuacji bo inaczej nie da sie tego powiedziec. rodzice z tej szkoly sa przeciwni zamknieciu tej szkoly. te dzieci beda narazone na wyzwiska i wysmiewanie w pg3 bo tak tam jest.
LICZĄ SIĘ PIENIĄDZE NIE LUDZIE :) przecież takie miał hasło wyborcze ... prawda czy coś mi się pomyliło ?
jak miał hasło że liczą się pieniądze nie ludzie to się nie nadaje na prezydenta, bo kasę to on chce w takim razie dla siebie i tych swoich bezradnych a nie dla ludzi w mieście
tak nie moze byc trzeba cos zrobic bo dzieci ucierpia ze szkola bedzie dla nich zamknieta moja corka do dzisiaj placze i pyta jak bedzie w nowej szkole czy pg3 ja i innych zaakceptuja czy beda wytykac palcami i obrzucac wulgaryzmem bo tacy uczniowie tam sa. bylam pod szkola w trakcie przerwy i nasluchalam sie ze az wlos sie jezy
Panie Prezydencie, trzeba służyć ludziom, a nie pieniądzom! Trzeba było zostać biznesmenem, a nie prezydentem. To wtedy pieniądze byłyby dla Pana najważniejsze!
Raczej całkowite poszanowanie i rozwaga zamiast rozrzutności. pg2 niczym szczególnym się nie wyróżniało i nic się nie stanie jak zostanie zlikwidowane. Szkoda, że dopiero teraz robi się to co powinno zostać zrobione kilka lat temu.
Poprzednicy się bali likwidować. Woleli dopłacać z naszych pieniędzy.
Moim zdaniem tam powinien być zespół,spokojnie by się pomieścili ale nie sądzę by prezydent poszedł na taki kompromis.
nic nie jest zlikwidowane, tylko przeniesione
pierwsze co to straż miejską dawno temu powinno się zlikwidować jeśli już chcemy szukać oszczędności, urzędy to samo BOI tyle pracowników siedzi i miało co robi, UP jeszcze lepiej !!! czemu w urzędach się nie robi "porządków" ?? a no tak tam swoi pracują !!!