W Ostrowcu można przebierać w pracownikach "jak w ulęgałkach".
Kleopatro, idź i zobacz kto został. Sympatycznych chłopaków też nie ma, ja też tego nie rozumiem. A ludzie narzekają, co widać po wątku i opiniach w sklepie .
Klientka Ania
Kiedys bywalam tam codziennie,przez kilka lat.Teraz rzadziej ,po przeprowadzce.Jednak zawsze kiedy byłam,widziałam wiecznie zabieganego kierownika.On przez kopę lat prowadzil ten sklep,i według mnie robił to dobrze.Firmy stawiają na nowe twarze,nowy wizerunek.Jednym to wychodzi dobrze,innym gorzej.Zobaczymy jak wyjdzie na tym Lidl.
W środę musze tam zajrzeć.Aż jestem ciekawa sama siebie,czy po tej wizycie zakupowej będę nadal darzyła ten sklep sympatią.
Nie no pewnie, powinni iść pracować za 2000 brutto żeby budować wspaniały lokalny kapitalizm u lokalnego Janusza biznesu :)
Widze ze oceniasz wedlug siebie ludzi....
W dużym mieście w Lidlu płaca to 3400 zł brutto.
Widać gołym okiem że zmiany w Lidlu nie wyszły na dobre.Co się stało że fajni pracownicy zrezygnowali z pracy?jestem klientem od powstania tego sklepu. Zawsze były jakieś zmiany kadrowe,wydawało by się że wreszcie zgrany zespół pracuje to widać było efekty ich pracy,aż miło było przychodzić na zakupy a napewno nie było kolejek. Uśmiech,Kultura,Grzeczność wspaniali ludzie dziś widzę że została mała grupa starej gwardi,która biega po sklepie to widać że trudno ogarnąć im cały sklep.
Teraz miejsce byłego kierownika zajęła młoda dziewczyna wiec podejrzewam ze ani u niej doświadczenia ani kompetencji bo takie doświadczenie zbiera się latami i takie miał były kierownik wiec co tu dużo pisać.......
Kadra wymieniona ale są fajne i miłe dziewczyny fakt faceta tam nie ma ani jednego może boi się kobitek które tam pracują pozdrawiam wiecznie zaganiane ale przy tym uśmiechnięte panie.
Te CV które niby się zanosi do kierownika budowy,to później trafi w odpowiednie ręce?
te same osoby co wczesniej pracuja.... napewno czesc z nich...
Pozbyli się też Ilonki? Wiecznie chętnej, wiecznie uśmiechniętej? :(
Tak Ilonka odeszła niedawno z tego co zauwazylam.
kierownik był energicznym człowiekiem panującym nad wszystkim, teraz kolejki są przeogromne
Pozbyli się? dobre to co mówisz najpierw dowiedz sie a potem gadaj z tego co wiem to się sami pozwalniali a dlaczego?o to to już ich trzeba zapytać .
Dziękujemy panu za miłe słowa my też pana pozdrawiamy.
Dziękujemy
Pytamy około 10 osób czemu się zwolniliście? ;)