Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Liberalizacja ustawy aborcyjnej

Ilość postów: 3 | Odsłon: 7451 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Liberalizacja ustawy aborcyjnej”.
  • Liberalizacja ustawy aborcyjnej

Sejm odrzucił projekt liberalizacji ustawy aborcyjnej i przesłał do dalszych prac projekt zaostrzający ustawę. Jak długo będą jeszcze obowiązywać te absurdalne rozwiązania? Dlaczego mamy chronić prawnie zarodki, które są o wiele mniej ludzkie od kury albo tym bardziej od świni? Czy następnym krokiem będzie prawna obrona plemników?

ps:Tusk w jednej drużynie z Kaczyńskim !!!

Burzum
    Zgłoś
    • Odp.: Liberalizacja ustawy aborcyjnej

jak piszesz takie pierdoły to faktycznie trzeba cię porównać do ptactwa ty ptasi móżdżku. I nie mierz wszystkich swoją miarą bo ja od poczęcia byłem człowiekiem.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście de facto nie złamano Zasad Forum, ale wiele wskazuje na to, że balansuje się na krawędzi Zasad Forum (np.: próbuje się lub realnie dezorganizuje się rozmowę lub funkcjonowanie Forum w ogóle lub w czasie napisania posta; post znacznie odbiega od Zasad Forum, a zwłaszcza od rozdziału "Obowiązujące zwyczaje na Forum", które opisane są w punktach 6 i 7 Zasad Forum); prosimy ponownie zapoznać się z Zasadami Forum.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość_zibi
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 137

Odp.: Liberalizacja ustawy aborcyjnej

Zalogowanie jest uczciwe piszesz jako potwierdzony uczestnik życia forum i wiadomo ,że to Ty .

Gienek patrzysz na nick i nie wiesz czy to on pisał raz blokowe raz neostrada i się zastanawiasz ,kolejny lubiący zmiany nicków jest facet z Vectry ileż on już na tym forum ich nie miał ,pani lub panna agatka kilka kont zarejestrowanych by dopaść kogoś ,niejaki czas piszę raz z netii raz prawdopodobnie z areo i nie tylko on .

Wiem dla wielu to obsesja to patrzenie skąd się pisze ale człowiek się wtedy zastanawia dlaczego to robicie ? posądzacie @pismena o płacenie mu za jego dziwne wpisy zazwyczaj naginające rzeczywistość ale czym się różnicie w takim wypadku ? po co to robicie ? tworzycie sztuczny tłum ? a potem płaczecie ,że macie bloki .

Żeby nie było niejasności piszę tylko i włącznie jako zalogowany ,czasem żona jak się rozpędzi za mnie skrobnie bo wiecznie zapomina wylogować konto jak wchodzi .

Ps dziękuje za kilka kliknięć z góry bo wiem że będą widać to jak się piszę i post czeka ,nie mam pretensji bo takie są zasady na tym forum choć czasem to odrobinę irytuję .

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -