Sejm odrzucił projekt liberalizacji ustawy aborcyjnej i przesłał do dalszych prac projekt zaostrzający ustawę. Jak długo będą jeszcze obowiązywać te absurdalne rozwiązania? Dlaczego mamy chronić prawnie zarodki, które są o wiele mniej ludzkie od kury albo tym bardziej od świni? Czy następnym krokiem będzie prawna obrona plemników?
ps:Tusk w jednej drużynie z Kaczyńskim !!!
jak piszesz takie pierdoły to faktycznie trzeba cię porównać do ptactwa ty ptasi móżdżku. I nie mierz wszystkich swoją miarą bo ja od poczęcia byłem człowiekiem.
Zalogowanie jest uczciwe piszesz jako potwierdzony uczestnik życia forum i wiadomo ,że to Ty .
Gienek patrzysz na nick i nie wiesz czy to on pisał raz blokowe raz neostrada i się zastanawiasz ,kolejny lubiący zmiany nicków jest facet z Vectry ileż on już na tym forum ich nie miał ,pani lub panna agatka kilka kont zarejestrowanych by dopaść kogoś ,niejaki czas piszę raz z netii raz prawdopodobnie z areo i nie tylko on .
Wiem dla wielu to obsesja to patrzenie skąd się pisze ale człowiek się wtedy zastanawia dlaczego to robicie ? posądzacie @pismena o płacenie mu za jego dziwne wpisy zazwyczaj naginające rzeczywistość ale czym się różnicie w takim wypadku ? po co to robicie ? tworzycie sztuczny tłum ? a potem płaczecie ,że macie bloki .
Żeby nie było niejasności piszę tylko i włącznie jako zalogowany ,czasem żona jak się rozpędzi za mnie skrobnie bo wiecznie zapomina wylogować konto jak wchodzi .
Ps dziękuje za kilka kliknięć z góry bo wiem że będą widać to jak się piszę i post czeka ,nie mam pretensji bo takie są zasady na tym forum choć czasem to odrobinę irytuję .