Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Leki w nowym roku 2012

Ilość postów: 17 | Odsłon: 1475 | Najnowszy post
  • Leki w nowym roku 2012

Hasło przewodnie PO było: By żyło sie lepiej, a teraz bedzie : by umierało sie młodziej. Czemu ja naiwny glosowałem na nich w pazdzierniku. Moglem posluchac kiboli i wrzucic donaldinia do smietnika. teraz sam sobie jestem winny:(

Gość_stary i glupi
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Leki w nowym roku 2012

No cóż, nie Ciebie jednego nabrali..Czy żyje się lepiej? Pozostawiam to pytanie retorycznym..

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Leki w nowym roku 2012

po 4 latach rzadów drugi raz im uwieżyłeś hahahaha toś rzeczywiście stary i głupi.Nie Ty jeden

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Może nie trzeba przesądzać o złych skutkach nowego. Zmiany nie są chętnie przyjmowane przez ludzi, ale są nieuniknione. Poczekajmy, aż wejdą w nasze życie, przecież w każdej chwili można zaprotestować.

Gość_truskawka
      Zgłoś
      Odpowiedz

bo mi powiedzieli w TVN24 ze Kaczynski to samo zło,a tusk jest mężem stanu i ja im uwierzyłem, trzeba skads przeciez czerpac informacje,ale teraz juz postawilem na samomyslenie i juz mnie Rdzielec nie oszuka,a le za leki musze placic:(

Gość_stary i glupi
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie sciemniaj chlopie, tylko konkretnie jakie to leki z listy tak podrozaly dla ciebie konkretnie?

pismen
          Zgłoś
          Odpowiedz

pismen - myślę, że największym ideologicznym ściemniaczem jesteś ty. Dobrze wiesz o co chodzi ponieważ ta dyskusję wertujemy już od kilku dni. Więc nie udawaj przysłowiowego Greka.

Gość_rob2004
            Zgłoś
            Odpowiedz

no teraz jeszcze paliwo po 8 zeta, chleb za 10 a zarobki 950 do reki - dziekujemy PO

Gość_gdfgfd
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

ja też nie wiem o co całą ta afera, zmiany muszą być.

kaem
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Lubie konkrety a nie bajdurzenia, wiec pytam. zanim ktos zacznie marudzic powinien wiedziec z jakiego powodu - ale latwiej powielac glupoty ze szmatlawcow i narzekan pismakow.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz

nie udawaj ... dobrze wiesz że dopiero co się Arłukowicz wycofał po tym jak próbował podnieść drastycznie ceny pasków do glukometrów czy ceny leków broniących organizm przed odrzuceniem przeszczepów.

Rozmawialiśmy o tym a teraz udajesz, że nie było rozmowy? Jak mówiłem - jak nie dało się już wykpić to trzeba przemilczeć. Prawda?

Gość_rob2004
                Zgłoś
                Odpowiedz

A wiesz ile utargowal dzieki temu, ze przetrzymal firmy pare dni i kto finansowal cala kampanie medialna przeciw ministrowi?

pismen
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

nie wiem. Oświeć mnie skoro wiesz.

Gość_rob2004
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Rob2004 dla mnie jesteś niewiarygodny po swojej pseudopatriotycznej akcji w listopadzie, widać że Twoja wiara, ze za Pisu byłoby lepiej jest niezachwiana.

A jeśli chodzi o leki, to sama jestem cukrzykiem i jak widzę ten handel na allegro paskami tomi się nóż w kieszeni otwiera. Pokupowali za gorsz i teraz mają zarobek, widać były im bardzo potrzebne.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

jeśli znicze na grobach są niewiarygodnie droga pani to co więcej można powiedzieć? Tylko współczuć.

Musi bardzo nienawidzić Pani "pseudopatriotów" którzy palą znicze na grobach bohaterów, którzy chodzą z biało-czerwoną flagą w Święto Niepodległości i którzy nie zapominają o pomordowanych Polakach przez ubiegły system władzy.

Niech się Pani nie martwi - nie jest Pani jedyna tak nienawidząca "pseudopatriotów".

Ale powiem Pani więcej - pomimo stałych dyżurów internetowych "trolli" (jak nazwała ich moja znajoma) takich pseudopatriotów jest coraz więcej - i coraz częściej oni również się odzywają.

Możecie pluć, szydzić, wydalać na Nas fekalia żółci która w was siedzi - ale na końcu i tak przegracie. A wie Pani dlaczego to robicie? Bo nie możecie znieść, że są jeszcze tacy ludzie którzy jeszcze się nie uświnili. A to wtedy bardzo drażni i kuje w oczy.

Prawda?

ps pismen czekam na twoją reakcję oczywiście oraz na odpowiedź: ile to utargował minister od firm farmaceutycznych?

Gość_rob2004
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -