Hasło przewodnie PO było: By żyło sie lepiej, a teraz bedzie : by umierało sie młodziej. Czemu ja naiwny glosowałem na nich w pazdzierniku. Moglem posluchac kiboli i wrzucic donaldinia do smietnika. teraz sam sobie jestem winny:(
No cóż, nie Ciebie jednego nabrali..Czy żyje się lepiej? Pozostawiam to pytanie retorycznym..
po 4 latach rzadów drugi raz im uwieżyłeś hahahaha toś rzeczywiście stary i głupi.Nie Ty jeden
Poczytaj a potem uscislij @14-37 czegoz to ci nie chca dac za darmo (z cudzych podatkow)
http://bi.gazeta.pl/im/4/10894/m10894464,OBWIESZCZENIE-LEKI-PLIKP1.xls
http://bi.gazeta.pl/im/3/10894/m10894463,OBWIESZCZENIE-LEKI-PLIK2.xls
Może nie trzeba przesądzać o złych skutkach nowego. Zmiany nie są chętnie przyjmowane przez ludzi, ale są nieuniknione. Poczekajmy, aż wejdą w nasze życie, przecież w każdej chwili można zaprotestować.
bo mi powiedzieli w TVN24 ze Kaczynski to samo zło,a tusk jest mężem stanu i ja im uwierzyłem, trzeba skads przeciez czerpac informacje,ale teraz juz postawilem na samomyslenie i juz mnie Rdzielec nie oszuka,a le za leki musze placic:(
pismen - myślę, że największym ideologicznym ściemniaczem jesteś ty. Dobrze wiesz o co chodzi ponieważ ta dyskusję wertujemy już od kilku dni. Więc nie udawaj przysłowiowego Greka.
no teraz jeszcze paliwo po 8 zeta, chleb za 10 a zarobki 950 do reki - dziekujemy PO
ja też nie wiem o co całą ta afera, zmiany muszą być.
Lubie konkrety a nie bajdurzenia, wiec pytam. zanim ktos zacznie marudzic powinien wiedziec z jakiego powodu - ale latwiej powielac glupoty ze szmatlawcow i narzekan pismakow.
nie udawaj ... dobrze wiesz że dopiero co się Arłukowicz wycofał po tym jak próbował podnieść drastycznie ceny pasków do glukometrów czy ceny leków broniących organizm przed odrzuceniem przeszczepów.
Rozmawialiśmy o tym a teraz udajesz, że nie było rozmowy? Jak mówiłem - jak nie dało się już wykpić to trzeba przemilczeć. Prawda?
Rob2004 dla mnie jesteś niewiarygodny po swojej pseudopatriotycznej akcji w listopadzie, widać że Twoja wiara, ze za Pisu byłoby lepiej jest niezachwiana.
A jeśli chodzi o leki, to sama jestem cukrzykiem i jak widzę ten handel na allegro paskami tomi się nóż w kieszeni otwiera. Pokupowali za gorsz i teraz mają zarobek, widać były im bardzo potrzebne.
jeśli znicze na grobach są niewiarygodnie droga pani to co więcej można powiedzieć? Tylko współczuć.
Musi bardzo nienawidzić Pani "pseudopatriotów" którzy palą znicze na grobach bohaterów, którzy chodzą z biało-czerwoną flagą w Święto Niepodległości i którzy nie zapominają o pomordowanych Polakach przez ubiegły system władzy.
Niech się Pani nie martwi - nie jest Pani jedyna tak nienawidząca "pseudopatriotów".
Ale powiem Pani więcej - pomimo stałych dyżurów internetowych "trolli" (jak nazwała ich moja znajoma) takich pseudopatriotów jest coraz więcej - i coraz częściej oni również się odzywają.
Możecie pluć, szydzić, wydalać na Nas fekalia żółci która w was siedzi - ale na końcu i tak przegracie. A wie Pani dlaczego to robicie? Bo nie możecie znieść, że są jeszcze tacy ludzie którzy jeszcze się nie uświnili. A to wtedy bardzo drażni i kuje w oczy.
Prawda?
ps pismen czekam na twoją reakcję oczywiście oraz na odpowiedź: ile to utargował minister od firm farmaceutycznych?