Jakiego pediatrę polecacie w Ostrowcu prywatnie żeby zlecił badania dziecku
lekarz jest od zbadania dziecka i jesli uważa, ze potrzeba to zleca badania, a nie na zyczenie matki, bo coś tam wyczytała w internecie.
Chodzi o zrobienie podstawowych badań w tym między innymi krwi gdyż dziecko mieszka w Wielkiej Brytanii a tam opieka medyczna jest taka jaka jest. Nie robią żadnych badań dziecku od urodzenia.
Weź pod uwagę to, że jeżeli badania lekarz zleci prywatnie to będziesz musiała za nie zapłacić. Po co Ci więc lekarz ? Możesz je sama zrobić w każdym laboratorium.
Niesamowite, a mówią że u nas tak tragicznie z opieką medyczną :)
Bzdury gadasz. Mieszkam tam kilka lat i w naszej przychodni, lekarz Hindus zleca badania bez problemu. Gdy syn upadł z huśtawki to w ciągu 3 h, była tomografia. I to wszystko na NHS.
Pediatra Klimas albo Majewski polecam w 100%
Dziekuje bardzo wreszcie ktoś odniósł się do postu. Nie pytalam o opinie o NFZ tylko o lekarza. A co do angielskiej służby zdrowia... Wnuczka urodziła sie niby zdrowa, po tygodniu okazało się że przyszła na świat z infekcją kości i stawów. Pojechalismy do szpitala i dziecko tygodniowe na izbie przyjęć czekało 3godz żeby Wogole ktoś się zajął takim malenstwem. Tak ze wszelkie iluzje proszę zachować dla siebie. Ja nie mam dobrych wspomnień z angielską służbą zdrowia. Dziekuje za informacje o lekarzu.
Lekarz każdy Ci wypisze prywatnie skierowania na badania. Problem polega jednak na tym, że będziesz musiała za te badania zapłacić.
Polecam dr Majewskiego. Jednak jeżeli chodzi o kości i stawy, poszukała bym lekarza specjalizacji odpowiedniej do problemów. W Ostrowcu nikogo takiego nie ma. Trzeba szukać np w Kielcach
Polecam doktor Mazur. Bardzo dokładny lekarz i b. dobry. Mam 2 letniego synka wcześniaka. Bardzo dobrze go zdiagnozowała niczego niw bagatelizuje, zleca badania i kieruje na Kielce do dzieciecego szpitala w celu dokładnej diagnostyki.
3 godziny? W Ostrowcu czekałabyś całe dopołudnie. Poza tym do takiego małego dziwcka wzywa się prywatnie lekarza do domu.
Weź zejdz z tego forum jak chcesz tylko pisać swoje mądrości. Ja potrzebuje tylko informacji o lekarzu a nie twoich mądrości. Pozostałym dziekuje za posty.