hej wszystkim, w piątek widziałem nad Ostrowcem a dokładnie byłem wtedy na osiedlu Pułanki jak jakis maly samolot przelatywał bardzo nisko nad Ostrowcem. Wlasciwie to krążył nad pułankami i nie tylko tam przez dobrych kilka minut. Ktoś coś wie na ten temat? To były jakieś cwiczenia? Bo na prawdę leciał bardzo nisko, jakby nie skręcał to spokojnie uderzyłby w wieżowiec, troche to dziwne bo nawet jesli by to były cwiczenia to chyba nie powinny odbywać się centralnie nad miastem i zabudowaniami?
Doptecyzuj. Śmigłowiec, helikopter, cesna
Cesna. Szukają droniarzy latających nielegalnie.
Dziękuję za odpowiedź
Też dziś go widziałem w okolicach Częstocic.
Air show sie zbliża to już zaczynają latać
sprawdzaja kto gruche wali bez uprawnień,weszła ustawa która karze osoby meczoce zwierzęta
A co przeszkadza ci to społeczniku?? Lepiej siedzieć w domu na dupie i drapać się po jajach niż zająć się czymś innym... Pewnie jesteś za pisem
haha a skad ty wiesz co ja robie? i za kim jestem, na to forum wchodze moze raz na miesiac bo mam inne pilniejsze sprawy na glowie. Natomiast ciebie spoleczniku podejrzewam o to ze to ty siedzisz i nic nie robisz nawet ci sie po jajach nie chce podrapac i zapewne ich nie myjesz i tylko czekasz na jakies posty zeby miec sie do czegos doczepic przez internet, bo za pewne twarzą w twarz to nawet wstydzisz sie w sklepie odezwac jak cie ktos oszukał na kilka złotych, pozdrawiam :)
Może się bał wyżej lecieć