Czy ktoś może mi podać namiary na laryngologa w Ostrowcu dla 4 letniego dziecka?? Czy przyjmuje prywatnie, gdzie, numer telefonu i ile kosztuje wizyta???
galara polecam pon. sroda piatek 16-17 polna
małgorzata Nowak na rosochach w bydynku przychodni medyk plus i apteki Swietny lekarz a do tego ma wspaniałe podejscie do dzieci aktualnie chodze z córka w tym samym wieku i bardzo jestem zadowolona.nr jest na internecie .
a ja nie polecam nikogo w Ostrowcu dr. Cebula w Kielcach, moja córka miała migdałki tu wszyscy usunąć a dr Cebula wyleczył bez operacji
A normalni ludzie nie mają migdałków? Przecież każdy ma migdałki
(chyba ze mu usną)
do gość 20:38 chodziło mi po przerośnięte migdałki non ale ukąśliwość musi być
A ktoś słyszał może o laryngolog Ewa Franczak-Józefkiewicz. która przyjmuje w Kraśniku??? A czy w Ostrowcu wykonują zabieg u 4 letniego dziecka(wycięcie migdałka gardłowego i podcięcie migdałków podniebiennych)???
ja chodzę z córką do dr Nowak na 11 listopada też polecam,ma problemy z uchem od kataru
ja polecam dr Nowak na 11 listopada przyjmuje chodze tam z córka któram ma też 4 latka.ma problemy z uchem od kataru
Najlepszy dr Klimas ARS-MED ul . Słowackiego
dr.Klimas może i dobry mnie nie pomógł a czy pomoże 4 letniemu dziecku to zapewne zależy od schorzenia. Dla naszych lekarzy najlepszym rozwiązaniem jest operacja dla mnie wydaje się być ostatecznością.