Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Łapanka na Al. 25-lecia Wolności”.
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Odp.: Łapanka na Al. 25-lecia Wolności

właśnie wróciłem z Węgier przez cała drogę z Budapesztu nie spotkałem ani tam ani na słowacji jednego patrolu zdążyłem wjechać na granicę polską a w cb stoją tu stoją tam pod mostem w krzakach czy to jest normalne i tak przez cała drogę obcokrajowcy u nas czuja się jak w państwie policyjnym to jes jakas nagonka na kase przypuszczam jak w jednym w drugim kraju spokój jedzie się normalnie a u nas pod strachem CZY TO NORMALNE .

Gość_JANUCEK
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                    • Odp.: Łapanka na Al. 25-lecia Wolności

Tak się czujesz jak się na drodze zachowujesz. Tam też uważałeś, że znaki drogowe to tylko zbędna dekoracja przy drodze?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -