Bardzo udany koncert☺ wsztstkie pokolenia byly obecne i fajnie☺
Rewelacja :)
Dołączam się do pochlebnych opinii ,bylo rewelacyjne!!!
Fajna impreza Panie Prezydencji tak trzymac
Koncert był...by super - gdyby nie GŁUCHY operator nagłośnienia !!!Czy to znów był etatowy nagłośnieniowiec z MCK ? Przecież nie było słychać wokalisty!! Znam teksty - ale jak ktoś nie zna - to przebijał się tylko sporadyczny wyk wokalisty!! Matko - czy ten GŁUCHY człowiek musi tam pracować i spieprzyć kazdą imprezę??!!
To chyba byliśmy na innym koncercie
Super koncert i sam pomysł Prezydenta żeby takie wydarzenie organizować cyklicznie! Brawo panie Prezydencie!!!!
A malkontenci .... cóż takie ich prawo sobie pomarudzić.....
Wyjątkowo był dobry odsłuch !!! umyj uszy !!!
Wczoraj 23:18 co Ty gadasz? Mam problem ze słuchem i bałam się ze nic nie bede rozumiała. (NIE SŁYSZAŁA A ROZUMIAŁA BO GŁOSNO BYŁO DOSYC) ale było bardzo wyraznie słychac co wokalista spiewa. Także chyba koncerty Ci sie pomyliły. Koncert wspaniały. Oby wiecej takich.
akustyk był od lady pank tak się sklada a co do wokalu to trochę masz racje ale to wina naglosnienia było bardzo kierunkowe tzn na dalekie pole i z tej odleglosci za mało się rozpraszalo ludzie stojący z boku nie odbierali pelnego pasma a z tego co wiem mck dawalo tylko scene pozdrawiam maruderow
Panie Prezydencie wielkie podziękowania za wyjątkowy wieczór wśród tak dużej ilości ostrowiakow.Bawilysmy się suuuuper Dziekujemy
Szkoda tylko że nie zagrali takiego samego setu jak w Kielcach, brakło Venus Mars i Siódme niebo nienawiści. Ale o tak się cieszę że po prawie 30-tu latach znowu zagrali u nas.
23.18 to może ty masz problem ze słuchem bo ja nie miałam problemów ze słyszalnością.
To prawda zawsze znane zespoły maja swoje nagłośnienie i w tym przypadku również tak było. A na bezpodstawne pomawianie gościu 23:18 jest odpowiedni paragraf. Trzymaj się ..... dobrze.
dlaczego nie można było skorzystac z miejsc siedzących po drugiej stronie trybuny?tyle osób stało i dzieci i kobiety w ciąży też były.Wstyd żeby nie można było wykorzystac tych miejsc a już najgorsze było zabieranie wody mineralnej którą miałam dla wnuczki!
Uwagi proszę kierować do organizatora, bo może faktycznie czegoś nie dopatrzył.
Tzn. chyba można mieć uwagi :)
babciuniu, wnuczka z trybuny za scena widzialaby tyl telebimow i czarna materie stanowiaca tlo
a wstyd to.................................... :-D