Porzucali beretem nie codziennie... I było fajnie...
Nawet nie wiesz jakie seksowne moze być rzucanie beretem
Szczególnie jesli beret to jedyne ubranie ... :)
....a beret fajny taki z antenką....
A mogę się spotkać i na rzut beretem od ciebie:)
Swea..założycielu tematu,jestem atrakcyjna ,mam 35 lat ,stan wolny,brunetka,maila i numeru telefonu na pierszy raz nie podam.Bede czekała na Ciebie słodziaku pomiędzy godziną 10 tą a 14 stą przy trasie Ostrowiec -Starachowice a dokładnie w Stykowie koło Brodów Iłżeckich około 0,5 kilometra przed resteuracyjką Karpik na poboczu jezdni.Dla Ciebie ,abyś mnie poznał ,że to ja założę czerwona spódniczkę i czarne rajstopki.Będę od wtorku do piątku w w/w godzinach.Jak Cię poznam ,że to Ty? ..opisz jak wyglądasz,jakim rodzajem pojazdu przybędziesz,proszę tylko abyś nie przyjechał na białym koniu bo nie umiem jeżdzić konno,jeśli rower to obowiązkowo z ramą...żart oczywiście,domyślam sie ,ze masz wypasioną furę podobnie jak i portfel.
Wiela za usługę ? Białoruś,Ukraina, Bułgaria? I jak u ciebie ze stanem zawieszenia, bo nie lubię nadmiernych luzów
wejść do ciasnego nie jest sztuką,ale zadowolić w luzie to wyczyn i znaczy,że twój ego jest super
Tylko kto tu kogo ma zadowalać ? Płacę i wymagam, pani nie musi być zadowolona bo bierze kasę ;)
Jak chłopina ma ptaszeńka jak mały paluszek to utonie w otchłani hehehehe